Koivuniemen Herran MuuMaa -landeteemapuisto ja eläinpiha

Koivuniemen Herran farmilla voit kokea aitoa ja konstailematonta maalaismeininkiä MuuMaa-landeteemapuistossa!

Elämyksellistä maalaismeininkiä Merikarvialla

Koivuniemen Herran MuuMaa toivottaa koko perheen tervetulleeksi tutustumaan kaiken karvaisiin eläinkavereihin!

MuuMaa-landeteemapuisto on seikkailu suomalaiseen maaseutuun. Vanhalla maatilalla pääsee osallistumaan moneen ohjattuun aktiviteettiin, kuten vaikkapa lehmän lypsyyn, hevosteluun ja lampaiden syöttämiseen. Leikkiä ja pelejä on heinähyppelystä merirosvojen luolaan ja keppihevostalliin – nauru raikaa siis takuulla!

Farmitöiden välissä voi soudella lammella tai istahtaa piknikille pihapiiriin. Hauskaa riittää perinnetempauksista traktoriajeluun ja tiedossa onkin kaikkien aikojen landeseikkailu! Koivuniemen Herran farmilla voi myös nauttia koko perheelle maistuvan lounaan tai herkullisia kahvilaherkkuja Lounas-kahvila Harjun Tuvassa sekä yöpyä maatilamajoituksen rentouttavassa ilmapiirissä niin hotellissa, kuin hostellissakin.

MuuMaa- landeteemapuiston tiketti sisältää tiketti sisältää kaiken ohjelman, pihapiirin leikki- ja toimintapisteet sekä nuotiopaikat. Tarkistathan aukioloajat nettisivuilta.

Lippuja voi ostaa kätevästi ja edullisemmin verkosta, josta voi myös varata samalla idyllisen maalaismajoituksen. Tutustu myös valmiisiin lomapaketteihin!

Farmi on mahtava kohde niin maalaislomalle, luokkaretkille kuin vaikkapa yritysten kokouksiin ja virkistyspäiviinkin.

Koivuniemen Herran MuuMaa on osa Perhematkailua saariston ja rannikon alueella-reittiä!

Yhteystiedot

  • Käyntiosoite: Harjuntie 28
  • Postiosoite: 29790 Tuorila (Merikarvia)