Kaupunkiolohuone ja Galleria Ars Pori

10–200+ henkilöä

Kaupunkiolohuone on kaikille kaupunkilaisille avoin yhteisöllinen tila, jossa eri toimijoiden on mahdollista järjestää tapahtumia ja toimintaa. Kaupunkiolohuoneen yhteydessä toimii Galleria Ars Pori, jossa toteutetaan ympäri vuoden vaihtuvia taidenäyttelyitä. Tila on tarkoitettu ensisijaisesti yhteisöllisten ja maksuttomien tapahtumien järjestämiseen.

Kauppakeskus Isokarhussa sijaitseva suuri tila on jaettu kahteen osaan. Pääsääntöisesti tapahtumatilana toimii Kaupunkiolohuoneen puoli, mutta galleriatilan näyttelystä ja järjestettävän tapahtuman luonteesta riippuen voi tapahtumatilaa laajentaa myös gallerian puolelle.

Tilan saa veloituksetta käyttöön, jos järjestää kaikille avoimen ja maksuttoman tapahtuman.  Yksityistilaisuuksien tilavuokra on 250 €/ilta (mahdollisia arkisin klo 18-23, lauantaisin klo 17-23 välillä). Mahdolliset järjestyksenvalvoja/-valvojat kustannettava lisäksi.

Ajantasaiset aukioloajat löydät Kaupunkiolohuoneen ja Ars Porin sosiaalisen median sivuilta.


Yhteydenotot:
Kaupunkiolohuone: kaupunkiolohuone@gmail.com tai p. 045 631 0130/ Irene Aliharju, Kaupunkiolohuoneen vastaava / koordinaattori

Galleria Ars Pori: ars.pori.megastore@gmail.com tai p. 040 726 5115/ Ville Kirjanen, Ars Pori ry puheenjohtaja / Galleria Ars Pori vastaava