Kahvila-ravintola Riihilinna

Kahvila-Ravintola Riihilinnassa on aina tarjolla tuoretta kahvia sekä itseleivottuja herkkuja.

Kahvila-Ravintola Riihilinna sijaitsee aivan keskustan liepeessä ja ilmainen pysäköinti helpottaa vierailua myös hieman pidempää tuleville. Ravintolaamme on myös esteetön kulku. Maksutapoina meillä käy yleisimpien pankkikorttien lisäksi Smartum ja Edenred.

Riihilinnassa on aina tarjolla tuoretta kahvia sekä itseleivottuja herkkuja, tietenkin sekä gluteenittomana että laktoosittomana! Meillä voit aloittaa päiväsi maittavalla aamiaisbuffetilla, jonka jälkeen katamme herkullisen lounaspöydän, runsaine salaattipöytineen. Keittiöstämme saat myös makoisia ruoka-annoksia. Kaikkia herkkujamme voit nauttia paikan päällä tai mukaan otettuna. Voit poiketa Riihilinnaan myös vaikkapa viinilasilliselle, sillä kahvila-ravintolassamme on A-oikeudet.

Kahvila-Ravintola Riihilinnan isot ja viihtyisät tilat mahdollistavat ruokailun rauhassa ja suuremmallekin seurueelle löytyy tilaa. Hyvällä ilmalla myös aurinkoiselle terassillemme voi mennä nauttimaan mukavasta seurasta ruuan tai virvokkeiden äärellä. Halutessasi voit järjestää meillä myös joukkueruokailut, yksityistilaisuudet tai vaikkapa kokoukset suojaisassa kabinetissamme. Valmistamme ruokia ja leivonnaisia myös erilaisiin juhliin tai tilaisuuksiin, joten kysy rohkeasti lisää henkilökunnaltamme!

Tervetuloa palvelevaan Kahvila-Ravintola Riihilinnaan!