EURHOiA – Blessings of Nature

Hyvinvointia luonnosta.

EURHOiA:n rustiikissa miljöössä pääset nauttimaan mieltä rauhoittavasta maalaismaisemasta puhdasvetisen ja kalaisan Pinkjärven rannalla, monipuolisesta ja inspiroivasta puutarhasta sekä retkeilystä Natura-metsän rauhaa huokuvassa siimeksessä. Saat virikkeitä kaikille aisteille, voimaannut luonnon keskellä ja koet unohtumattomia elämyksiä ryhmäsi kanssa.

Suulin ylisillä sijaitsee maalais-bohoa henkivä kokous- ja juhlatilamme, josta avautuu luontoliveä huokuva ja luovuutta herättelevä järvimaisema Pinkjärvelle.
Istuinpaikkoja on 24 henkilölle. Alakerrassa on katettua tilaa tarjoilujen järjestämiselle tai vaikka bändille.

Tiloja voi vuokrata myös yksityiskäyttöön.


Laiturilla ja järven rannassa on useampia istuskelupaikkoja, joten tyhy-päivää, kokousta ja juhlia voi jatkaa sään salliessa myös ”al fresco”, sammakon kurnutuksen tai lintujen liverryksen lomassa.

Erikoisuutenamme ruokaseikkailijoille on tarjolla kukkaisruokaa: Luonnon villiyrttien ja hyötytarhamme kasvisten lisäksi höystämme terveellistä ja maistuvaa ruokaa puutarhamme puhtaista, luomukasvatetuista kukista ja lehdistä.
Ei torjunta-aineita, vain luomua. Puhdasta ja turvallista. Planetaarisen ruokavalion hengessä. Muutkin raaka-aineet ovat mahdollisimman läheltä – osa suoraan järvestämme kalastettua.

Mikä sitten sopiikaan ryhmällesi parhaiten, me muokkaamme ohjelman ja tarjoilut toivomaksenne – hyvinvointinne nimissä ja vastuullisesti, teemalla Blessings of nature.