El Oso Kabinetti 

8–20 henkilöä

Ravintola El Oson yläkerran kabinetissa pidät kokousta työporukalla tai illanviettoa kavereiden kesken ihan omassa rauhassa! Kabinettitila sijaitsee aivan Porin ytimessä, Eetunaukion laidalla. 

Kabinetti normaalisti varattavissa minimissään 8 henkilölle ja maksimissaan noin 20 hengelle. Pienemmät varaukset käsitellään tapauskohtaisesti.

Kabinetista löytyy:

  • 60″ älyTV HDMI-liitännällä
  • Langaton netti

Koko ryhmän pääruokaillessa kabinetin saa varattua maksutta käyttöönsä. Maksuttomuus edellyttää myös, että tilaukset käydään tekemässä ravintolan normaaliin tyyliin alakerran kassalla. Halutessaan kabinettin saa tilattua täydellä palvelulla, palvelulisän hinta on 5€/hlö. Sovithan palvelutoiveesta kabinettitilaan etukäteen.

Ruokailla voi listan maukkaita antimia tai valmistella jotain persoonallista. Ravintolan kanssa voi sopia etukäteen valmiiksi suunnitellun menun tai esimerkiksi Meksikolaisen siesta-illan koko porukalle!

Kabinetin kokouskäyttö ilman ruokailuja:

  • Arkisin ennen klo 15.00: 30 €/alkava tunti
  • Klo 15.00 jälkeen: 60 €/alkava tunti

Isot juhlat mielessä?

El Osossa on myös mahdollista järjestää isompia tapahtumia vuokraamalla koko ravintola yksityiskäyttöön! Ravintolaan mahtuu noin 50 henkilöä, ja kesäaikaan ulos terassille noin 40 henkilöä.
Kysy lisää soittamalla p. 044 239 1785 tai sähköpostilla ravintola.oso@gmail.com.

Yhteystiedot

  • Käyntiosoite: Itäpuisto 3, 28100 Pori