Apartments Borg huoneistot ja loma-asunto

Kalustetut, täysin varustellut huoneistot ja loma-asunto Porin ydinkeskustassa ja Meri-Porissa.

Lomamökki Ankkurikari, viihtyisä, täysin varusteltu vuokramökki, Kokemäenjoen rannalla, vain 15min ajo Porin keskustasta!

Apartments Borg huoneistot Eteläpuistossa ja Antinkadulla – sijaitsevat aivan Porin ydinkeskustassa. Huoneistot ovat täysin varusteltuja, huonekalut, tekstiilit, astiat, smartTV, pyykinpesukone ja ilmainen wifi-yhteys. Keskustan palvelut, kultturitarjonta, ravintolat ja Kirjurinluoto kävelyetäisyydellä. Linja-autoasema ja rautatieasema n. 900 m.

Apartments Borg Dyyni – kalustettu huoneisto Meri-Porissa, aivan Uniluodon hiekkarannan vieressä. Täysin varusteltu, saunallinen huoneisto, johon mahtuu max 4 henkilöä majoittumaan. Kallon majakka lähellä, kaksi hiekkarantaa kävelyetäisyydellä ja Yyteriin pyöräilet noin vartissa.

Huoneistot ovat varattavissa neljälle henkilölle maksimissaan. Asumisaika 1 vuorokaudesta kuukausiin. Pidempiaikaiseen majoitukseen, kysy tarjous!

Tämä on loistava vaihtoehto hotellille – sinulle, joka kaipaat kodinomaista majoitusta työmatkalla tai lomamatkallasi!

Apartments Borg Ankkurikari – sijaitsee osoitteessa Kahalantie 62, 28190 Pori. Porin keskustasta ajoaika noin 15 min. Loma-asunto sijaitsee Kokemäenjoen suistoalueella. Loma-asunnolta ruopattu väylä Kokemäenjoelle. Soutuvene majoittujien käytössä. Kajakit 2 kpl ja kahden hengen intiaanikanootti vuokrattavissa erikseen. Loistavat mahdollisuudet melontaan!

Loma-asunto on täysin varusteltu, vuodepaikat max 10 hlölle. Käytössä päämökin lisäksi, saunamökki, kylpypalju ja iso grillikota, johon mahtuu noin 10 hlöä ruokailemaan. Kodassa saat valmistettua myös loimulohta tai muurinpohjalettuja. Isot terassit, joissa useampia pöytä- ja istuskeluryhmiä.

Rauhallinen, viihtyisä lomamökki, joka sopii hyvin niin ystävä- kuin työporukoillekin! Minimivuokrausaika 2 vrk.