Ankkurikari

10-20 henkilöä

Rauhaisalla Kokemäenjoen suistoalueella sijaitseva loma-asunto Ankkurikari tarjoaa upeat puitteet viettää vaikkapa erilaisia yritystilaisuuksia, henkilöstöpäiviä tai virkistyspäiviä niin yrityksille kuin yhdistyksillekin. Päivätilaisuuksia voi viettää aina 20 henkilön voimin, ja majoitustilaa Ankkurikarissa on 10 henkilölle. Voit tilata Miittinki pitopalvelusta ruuat tilaisuuteesi ja toimitamme ne valmiiksi paikanpäälle.

  • Ankkurikari on hyvin varusteltu loma-asunto, jonka päämökistä löytyy 3 huonetta, keittiö, kylpyhuone, kuisti ja katettu terassi. Päämökkiin mahtuu maksimissaan 8 majoittujaa, saunamökkiin lisäksi 2.

    Ankkurikarin saunamökki mahdollistaa erinomaisen illanvieton ystävien tai työporukan kanssa. Saunasta löytyy perinteinen puilla lämpiävä kiuas, Kastor-puukamiina ja vesipata. Saunamökin edustalla on iso, osittain katettu terassi sohvaryhmineen, mistä löytyy myös kylpypalju.

    Aina on hyvä sää grillata, varsinkin Ankkurikarin ison kodan kotakeittiössä. Kodasta löytyy kaksi neljän hengen pirttipöytäryhmää, istumapaikkoja sisällä 12 henkilölle. Kauniilla ilmalla voit myös ruokailla ulkona, pöytäryhmät 20 ruokailijalle. Kodassa onnistuu myös loimulohen tai muurinpohjalettujen valmistaminen.

  • Täysin varusteltu lomamökki. Hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyheliinat ja pesuaineet. Hyvin varusteltu keittiö, josta löytyy mm. astiastot sekä astianpesukone. Wifi-yhteys, älyTV, ilmalämpöpumppu viilennykseen. Halutessanne voitte tilata saunan ja kylpypaljun lämmityksen valmiiksi saapumishetkeenne.

  • Vuodepaikat 10 henkilölle. Päivätilaisuuteen mahtuu noin 20 henkilöä. Päämökki 80 m², saunamökki 40 m² + terassi 80 m², grillikota 20 m² + terassi 80 m².