Lägereldplatser i Yyteri

Yyteri bjuder in dig att njuta av naturen året runt. Packa matsäcken och ha en rolig dag! När hungern slår till är Yyteris eldplatser det perfekta stället att ta en picknickpaus.

Yyterinaukio grillplats är inom bekvämt räckhåll

På Yyterinaukio (Yyterinsantojentie) finns en grillplats där du kan grilla din egen picknicklunch. Det finns också utomhustoaletter. Rastplatsen ligger i slutet av Yyterinsantojentie, där det också finns en stor gratis parkeringsplats.

Eldstad med havsutsikt vid Munakarinsäikkä

En annan eldplats med en fantastisk utsikt över havet ligger vid Munakari, på Yyteris strand. Det finns ved redo att användas, så du behöver inte oroa dig för att ta med ved.

Eldplatsen är låst när det är förbjudet att använda den, t.ex. vid varning för gräs- eller skogsbrand. Eldplatsen ligger i ett område med högt värde och det är viktigt att användarna följer instruktionerna noggrant för att kunna underhålla den.

Var uppmärksam på aktuella varningar för gräs- och skogsbrand, under vilka det är förbjudet att göra upp eld! Ved bör användas sparsamt och det är också viktigt att endast avsedd ved på platsen eller ved som tas med av besökaren används. Skada inte naturen och ta inte ved till brasan från omgivningen.