AHLSTRÖMS BRUK

Ahlströms bruksområde i Norrmark är ett av Finlands största och mest imponerande bruksområden!

Det högklassiga hotellet erbjuder elegant boende för upp till 60 gäster. Norrmarks Klubis restaurang erbjuder en trivsam omgivning miljö för dem som älskar närproducerad mat och vild mat. På sommaren lockar Klubis soliga sommarterrass hotellgäster till att njuta av fräscha drycker och till exempel att äta en älgburgare!

Ahlströmin Ruukki kultala

KULTURELLA TURER OCH NATURUPPLEVELSER

Hotellets gäster kan boka olika kulturella turer. Utställningen Ahlström Voyage berättar om brukets skeden och du kan bekanta dig med sågverkets hela livscykel på Sågverksmuseet (Sahamuseo). Villa Mairea, modernismens pärla, är intressant för dem som beundrar modern arkitektur och Alvar Aaltos produktion. Bruket erbjuder olika naturtjänster från fisketurer till jaktevenemang. Koli bastu har olika bastur, bland annat en rökbastu och vedeldad bastu och en badtunna vid Norrmark å.

Makkarakosken saha

MÖTESLOKALER I BRUKSMILJÖN

Möteslokalerna i Norrmarks bruk ligger i elegant renoverade byggnader i ett unikt parkområde. Förutom bekväma möteslokaler och utrustning erbjuder vi även hotell- och restaurangtjänster.

Inkvarteringstjänsterna ger mötena mervärde och underlättar evenemangsplaneringen. Övernattning i området skapar en känsla av tillhörighet, och de vackra landskapen – trädgårdarna, ån och tallskogen – skapar en lugnande atmosfär.

Additional information: