BORG Kitchen & Bar

Borg kitchen & bar i hjärtat av Björneborg på Eetunaukio.


Låt dina smaklökar svänga, kom och njut av de läckra rätterna på vår meny. Något bekant, intryck från världen och ett omfattande dryckesutbud. Egen meny för barnen.

Borg kitchen & bar öppnade sina dörrar på Eetunaukio, i hjärtat av Björneborg, den 4 maj 2017. Den högklassiga restaurangen som kombinerar nordiska rätter och smaker från hela världen föddes ur en passion för mat och dryck. Borg erbjuder okomplicerad service i en fantastisk miljö. Kärnan i vår köksmästares matfilosofi är rena smaker. Kärleken till mat, färska råvaror och handarbete är vårt köks kännetecken.

Hos oss finns en fantastisk miljö och servering som är lämplig för just ditt tillfälle, på terrassen eller inomhus, vid baren eller i salen. Vår trivsamma och stämningsfulla bar erbjuder ett omfattande dryckesutbud med bland annat öl från ett lokalt bryggeri, trendiga cocktails och viner. Kom till exempel in mellan shoppingen eller efter en arbetsdag för att njuta av ett glas mousserande vin, en kopp kaffe eller något delikat att tugga på om du är hungrig.

Avslappnad och yrkeskunnig service – Välkommen!

Contact information

  • Visiting address: Eetu Salinin aukio 6
  • Post address: 28100 Pori