Villa Pyrylä

Villa Pyrylä är lämplig för semesterfirande året runt och för arbetsreseinkvartering.

Högklassiga Yyteris Villa Pyrylä färdigställdes 2008 och passar för semesterfirande året runt och för arbetsreseinkvartering. Avståndet från Villa Pyrylä till havet är bara ett par meter. Från villan, dess två terrasser och till och med från bastulavarna kan ni beundra Yyteri turistregions charmerande havsomgivning och Sebbskärs fyr som skönjs över det öppna havet.

Pyryläs 59 kvadratmeter stora bostäder är dimensionerade för fyra vuxna och två barn. I båda sovrummen finns två 80 centimeter breda sängar och i vardagsrummet en utvikbar bäddsoffa. I köket finns tillbehör för sex personer.

Yyteri Golf, Yyteris hundstrand, det charmiga Uniluoto med sina båtbryggor, Kallo fyr, segelföreningen BSF och Tallholmens hamn ligger i närheten. Björneborgs Yyteris sex kilometer långa sandstrand och dyner ligger på tre kilometers avstånd från villan och det är omkring tio kilometer till Reposaari. Björneborgs centrum och Kirjurinluoto ligger cirka 15–20 minuters restid med bil från Mäntyluotos tätort. Förutom Pyryläs vildväxande badstrand som havet format finns i Mäntyluoto också andra sandstränder som är lämpliga för barn.

Det till en nationellt betydande kulturmiljö tillhörande Mäntyluodon Hotelli i jugendstil ligger bredvid villan på andra sidan av vägen Merisatamantie.

Vi rekommenderar inte villan för rörelsehindrade eftersom det går trappor från terrassen både till villan och stranden.