Space Bowling & Billiards

Space Bowling & Billiards är en fantastisk underhållningsoas för hela familjen. Våra kunder betjänas av en kunnig och glad personal och branschledande teknik.

Hos oss kan du tillbringa din tid med bowling och biljard eller kanske bordscurling. I vårt underhållningscenter hittar du dessutom andra ”arcade”-spel utöver Airhockey.

Naturligtvis behöver du inte alltid spela i vårt underhållningscenter. Du kan också komma och ta en drink och njuta av en pratstund. Bra musik och god stämning passar också bra för socialt umgänge.

Underhållningscentret lämpar sig för rolig samvaro för både barn och vuxna. Tidigt på kvällen (innan kl. 18.00) kan barnen njuta av allt som universum har att erbjuda. Mot kvällen blir stämningen mer och mer anpassad för en mer vuxen smak. Vår restaurang har fulla utskänkningsrättigheter.

Vi har också tagit hänsyn till personer med nedsatt rörlighet i vår restaurang. Även om vi befinner oss i ”källaren” behöver man inte gå i trappor. Rulltrapporna för kunderna till och från restaurangen. Rullstolar och barnvagnar tar sig bekvämt ned med hissen med personalens hjälp.

För barnen arrangerar vi även populära barnkalas med toppen stämning och godisbar. Grupper och andra underhållningsbehov för mer vuxna kan också tillgodoses.

Contact information

  • Visiting address: Yrjönkatu 13, 28100 Pori