Anttooran Lomakylä – Anttooras Semesterby

Anttooran Lomakylä, eller Antörens semesterby, ligger vid havsstranden i det natursköna Havs-Björneborg.

Vår semesterby har en mycket hög nivå. I vårt semesterby finns tre villor på 82 m2 (12 sängar) och tre villor på 51 m2 (8 sängar). Dessutom finns tre olika strandbastur med badtunna och en gammal stenladugård för mötes- och festtillställningar.

Villor

Ytan för en stor villa är 82 m2 + 30 m2 loft. I villan finns tre sovrum för två personer, WC, bastu och tvättrum samt vardagsrum/kök. Det finns 6 sängar på loftet. Sammanlagt finns det alltså 12 sängplatser.

Ytan för en liten villa är 51 m2 + 15 m2 loft. I villan finns två sovrum för två personer, WC, bastu och tvättrum samt vardagsrum/kök. Det finns 4 sängar på loftet. Sammanlagt finns det alltså 8 sängplatser.

Till villornas utrustning hör bland annat TV, fullt utrustat kök och en fantastisk och unik värmelagrande eldstad. Villorna har en stor täckt terrass med möbler.

Semesterbyns roddbåtar kan användas av våra kunder.

Våra två största bastur ligger intill varandra och i dem kan man ordna gemensamma bastukvällar för upp till 50 personer. I basturna finns sängplatser för två, fyra och sex personer.