Saapuminen

Dyyneillä on katettuja polkuja rantaan
Dyyneillä on katettuja polkuja rantaan, by Visit Pori / Esa Kyyrö

Yyteriin saapuvan on helppo jättää auto pienen kävelymatkan päähän rannasta. Parkkialue sijaitsee Yyterinsantojen tien päässä. Toinen pysäköintialue on Yyterin kylpylähotellilla osoitteessa Sipintie 1. Kumpikin parkkialue on maksuton ja niiltä johtaa pitkospuut hiekkarannalle. Pitkospuiden varrella on wc:t ja pukukoppeja.

Yyteriin pääsee oman auton lisäksi bussilla tai pyörällä. Matkaa Porin keskustasta autolla valtatie 2:ta pitkin kuluu vain noin vartti. Bussit lähtevät Matkakeskuksesta, lipun voi ostaa suoraan kuljettajalta ja niillä pääsee Yyteriin noin kerran tunnissa. Tarkista bussien aikataulut ja ajankohtaiset tiedot täältä.

Kaupunkipyöriksi kutsuttavia vihreitä Jopoja lainataan panttia vastaan palvelupiste Porinasta, joka palvelee maanantaisin kello 9.00-16.30 ja tiistaista perjantaihin kello 8.00-16.30 osoitteessa Yrjönkatu 6. Lainaaminen on maksutonta, mutta tapahtuu panttia vastaan. Päivän pantti on 20 euroa ja viikon 50 euroa. Pantin saa takaisin, kun palauttaa pyörän. Jopot luovutetaan enimmillään viikoksi kerrallaan. Halutessaan mukaan saa kypärän ja valaisimen