Yyteri Resort & Camping

Yyteri Camping rantapolku
Yyteri Camping minigolf
Yyteri Camping mökki
Yyteri Camping uuni
Yyteri Camping mökit
Yyteri Camping kevätranta
Yyteri Camping ranta
Yyteri Camping kanootti
Yyteri Camping rantapolku
Yyteri Camping minigolf
Yyteri Camping mökki
Yyteri Camping uuni
Yyteri Camping mökit
Yyteri Camping kevätranta
Yyteri Camping ranta
Yyteri Camping kanootti
Yyteri Resortissa majoitut ympäri vuoden ja kivaa tekemistä löytyy koko perheelle.


Majoitusvalikoimaamme kuuluu 30 lomamökkiä, kesäkäyttöön tarkoitetut 45 leirintämökkiä, yli sata sähköistettyä matkailuajoneuvopaikkaa sekä useita telttapaikkoja. Meiltä löydät aktiviteetit koko perheelle; minigolfista avantouintiin ja fat bikeistä SUP-lautoihin! Yyteri Resort sijaitsee hiekkarantojen ja upeiden luontoreittien välittömässä läheisyydessä. Porin kaupungin keskustaan on matkaa 20 kilometriä.

Kesäaikaan ravintola Ulapasta saat maukkaat ruoka-annokset pieneen ja isompaankin nälkään. Meillä on myös aito pizzauuni! Aurinkoisella terassilla voit nauttia kesään kuuluvista kylmistä juomista ja jäätelöstä. Kesäaikaan tarjolla myös aamiaista.

Saunatila

Talviaikaan leirintäalueella Ruutujärven rannassa lämpiävät avantosaunat. Saunatila Ankkuri on varattavissa myös yksityiskäyttöön kaikkina vuodenaikoina; perhesaunavuorona 50 min kerrallaan tai illanistujaisiin takkahuoneen kera useammaksi tunniksi! Talviaikaan, lumitilanteen salliessa Yyteristä löytyvät upeat pulkkamäet ja hiihtoladut koko perheen ulkoiluun.  

Tilaussaunassa onnistuu myös virallinen palaveri tai leppoisa juhlatilaisuus. Saunatila soveltuu hyvin esimerkiksi yrityksen tai yhdistyksen virkistyspäivän viettoon tai koulutustilaisuuteen. Kesäaikaan takkahuoneen varauksen yhteydessä käytössä on myös iso terassi kaasugrilleineen. Tilaussauna ja takkahuone sopivat max 12 hengen ryhmille. Kysy tarjousta saunatilasta!