Yyteri Beach Lomakeskus

Yyteri Beach metsähuvila
Yyteri Beach merihuvila
Yyteri Beach hiekkaranta terassi
Yyteri Beach sisäkuva
Yyteri Beach metsähuvila
Yyteri Beach merihuvila
Yyteri Beach hiekkaranta terassi
Yyteri Beach sisäkuva
Lomakeskus keskellä Yyterin idyllistä dyynimaisemaa. Auki vuoden jokaisena päivänä.


Yyteri Beach Lomakeskus on aurinkoa, hiekkaa ja merta - ainutlaatuinen lomakeskus keskellä Yyterin idyllistä dyynimaisemaa. Olemme avoinna vuoden jokaisena päivänä, kaikkina vuodenaikoina. Meiltä löydät huvila-majoitusta yksin matkailijasta aina isommalle perheelle.

Huvilat

1. Havulinna+ 8 hlö - Edustustason pyöröhirsihuvila, jossa on tilaa isommallekin väelle. Tämän päivän korkeatkin vaatimukset täyttävä varustus ja kalustus. Mainiot tilat vaikkapa kahdellekin lapsiperheelle.
2. Keisaripankki 6-7 hlöä - Upea moderni hirsimökki, joka on suunniteltu hemmotteluun! Mökin suurista ikkunoista avautuu lumoava dyynimaisema. Pesuhuoneesta pääsee suoraan valtavalle, kalustetulle länsiterassille, johon on upotettu kylpytynnyri. Viihtyisä sisustus sohvaryhmineen.
3. Havulinna 6 hlö - Perinteinen ja viihtyisä pyöröhirsimökki. Erittäin toimiva pohjaratkaisu, jossa on painotettu erityisesti keittiötasojen ja kaappien riittävyyttä. Tilava, yli 30 neliön makuuparvi on lasten suosittu leikkipaikka. Suuri kalustettu terassi.
4. Hiekkalinna 4-6 hlö - Kodikas, toimiva lamellihirsimökki, jossa iso terassi.
Lyhyt matka rantaan ja aktiviteetteihin.