Uutisarkisto

joulupukki
Kävis Joulunavaus lauantaina 24.11. tarjoilee elämyksiä koko perheelle eri puolilla kaupunkikeskustaa. Porin kaupungin puihin asentamat led-valonauhat tuovat valoa pimeään nyt aikaisempaa laajemmalla alueella.
Tonttu
Ovet ovat avautuneet Satakunnan Museon Tonttunäyttelyn taianhohtoiseen maailmaan. Kymmenet tontut kertovat kävijöille laajasta suvustaan, suomalaisesta kansanperinteestä ja vanhoista uskomuksista, jotka elävät edelleen – vaikkakin tähän päivään muuntuneina.
Yyteri
Suosittu ja kysytty Yyteri Resort & Campingin talviuinti starttaa lauantaina 17.11.
Porin Elokuvafestivaali
Neljättä kertaa järjestettävä Porin elokuvafestivaali on julkaissut ohjelmistonsa. Viiden päivän aikana 28.11.-2.12. luvassa monipuolinen kattaus elokuvaa, musiikkia ja taidetta.
joulukyyti
KÄVIS JOULUNAVAUS la 24.11. ♥️ Elämyksiä koko perheelle eri puolilla Kävistä.
Pori Jazz 2019
Jo 54. kertaa järjestettävän Pori Jazzin pääkonserteista nautitaan Porin Kirjurinluodossa torstaina 18., perjantaina 19. ja lauantaina 20. heinäkuuta.
Pelipäivä
Porin Pelipäivänä lauantaina 17.11.2018 klo 16–22:30 on luvassa ilmaista pelaamista nuorille ja aikuisille (alle 13v. aikuisen seurassa) sekä elokuvan katselua Keskustan Nuorisotalolla.
edp_nahkatakin_taskusa
Aidon kaupungin tuoksun, Eau de Porin uusi 300 kappaleen erä on saatu myyntiin.
Yyteri
Vuoden 2018 viimeisiä Yyteriin kohdistuvia investointeja saatetaan parhaillaan maaliin. Ensi vuonna Yyterissä päästään nauttimaan uudesta ulkoilureitistä kävelysiltoineen ja pikatien varteen tulevan Yyteri-symbolin toivotaan johdattavan rannan käyttäjät oikeaan paikkaan.
Yhteystiedot
Marraskuu Porissa ei tarkoita vain pimeneviä ja kylmeneviä iltoja, vaan myös monia erilaisia tapahtumia. Tanssia, teatteria ja elävää musiikkia laidasta laitaan rocmusiikista operettiin.

Sivut