Uutisarkisto

Onko sinulla mielessä joku henkilö, joka on tehnyt jotain rakkauden täyteistä? Rakkausteko voi olla mitä vain, kunhan se on levittänyt hyvää mieltä ja rakkautta. Ilmianna tämä teko ja henkilö 11.7. mennessä ja hän pääsee osalliseksi kilpailuun!
Satakunnan ja Varsinais-Suomen matkailuorganisaatioiden yhteishankkeen avulla on luotu pilotti verkkoalustasta, jossa matkailijat voivat suunnitella ja ostaa lomamatkansa aktiviteetteineen. Koko Travel Planner -alustan avulla on helppo suunnitella lomamatka, sillä palvelusta löytyy valmiita paketteja, joita voi muokata itselleen sopivaksi.
Porissa rakkausteema jatkuu, kun seuraavana rakkaustekona lähdetään toteuttamaan rakkauspuistoa. Kyseessä on simppeli kokonaisuus, joka toimii niin kaupunkilaisten kuin matkailijoidenkin oleskelu- ja kuvauspaikkana. Ensimmäisenä osana rakkauspuistoa toteutetaan pussauskoppi.
Porin kesään kuuluvat olennaisesti veneretket saaristoon! Visit Porin veneretkivalikoimista löytyy kaksi kestosuosikkia, eli Säpin majakkasaarelle suuntautuva retki sekä veneretki Iso-Enskeriin. Veneretkien kesto kuljetuksineen on noin neljä tuntia ja ensimmäiset retket järjestetään heinäkuun alussa.
Valokuvaaja Kasperi Kropsu valjastettiin dokumentoimaan Yyterin taianomaisuutta. Porissa otetut valokuvat on koottu hänen ensimmäiseen yksityisnäyttelyynsä, joka nähdään kauppakeskus Kampin keskusympyrässä 7.–20.6.2021.
Visit Pori ja palvelupiste Porina ovat muuttaneet uusiin tiloihin osoitteeseen Yrjönkatu 13. Asiakaspalvelutilat ovat nyt auki ja asiakkaita palvellaan tästä päivästä alkaen uusien aukioloaikojen mukaisesti.
Kirjurinluodossa sijaitseva lasten liikennepuisto Vinkkari tarjoaa hauskaa ja hyödyllistä tekemistä perheen pienimmille. Tulevana kesänä Vinkkarin ajoneuvovalikoima laajenee, kun puistoon saadaan polkuautojen ja -pyörien lisäksi myös uusi sähköpotkulauta.
Porin kaupunki on päässyt Yyterin markkinoinnilla kuntamarkkinoinnin SM-kilpailutöiden 13 parhaan joukkoon. Mukaan osallistui 46 kilpailutyötä, joista parhaat on valittu shortlistalle. Yleisö voi äänestää suosikkiaan!
Porin kaupunki on päässyt Yyterin markkinoinnilla kuntamarkkinoinnin SM-kilpailutöiden 13 parhaan joukkoon. Mukaan osallistui 46 kilpailutyötä, joista parhaat on valittu shortlistalle. Yleisö voi äänestää suosikkiaan!
Porin maauimala avataan maanantaina 7. kesäkuuta. Avaaminen tapahtuu voimassa olevia rajoituksia sekä suosituksia noudattaen. Maauimalan asiakkailta peräänkuulutetaan vastuullisuutta, jotta uiminen on mahdollista läpi kesän.

Sivut