Visit Porin verkkokauppa on aina auki!

Visit Porin verkkokaupassa on tarjolla monenlaisia upeita Yyteri- ja Pori-tuotteita. Käy siis tutustumassa tarjontaan osoitteessa shop.visitpori.fi!

Yyteri-tuotteet

Yyteri tarjoaa elämyksiä ja seikkailuja niin aikuisille kuin lapsillekin ja Yyteri onkin kuin maanpäällinen paratiisi ympäri vuoden. Verkkokaupassamme voit inspiroitua Yyteristä ihanien Yyteri-tuotteiden kautta, ajasta ja paikasta riippumatta! 

Kesä ja rantapäivä Yyterissä eivät olisi mitään ilman ihanan kevyttä hamam-pyyhettä! Myös omasta juomisesta kannattaa huolehtia Yyterin omalla juomapullolla. Pakkaa siis uikkarit, pyyhe ja aurinkorasvaa kassiin ja suuntaa Yyteriin!

Yyteri-tuotteita

Pori-tuotteet

Yyteri-tuotteiden lisäksi verkkokaupastamme löytyy myös monipuolinen valikoima Pori-tuotteita. Käy siis ihmeessä tutustumassa myös näihin tuotteisiin ja tunnista itsessäsi asuva Pori-spirit! Sympaattinen emalimuki on loistovalinta aamukahville tai eräretkille ja olkapäälle keikkumaan sopii esimerkiksi mahtava "Men ny menee"-kangaskassi! Upeat ja sympaattiset Pori-tuotteet sopivat mainiosti niin itselle kuin  lahjaksi lahjaksi kaverille.

Visit Pori-tuotteita

 

Visit Porin lahjakortti 

Etkö osaa päättää sopivaa lahjaa, tai annatko lahjansaajan päättää itselleen sopivin? Visit Porin lahjakortti on loistava lahja! 

Lahjakortilla voi ostaa Visit Porin elämyksiä ja brändituotteita verkkokaupastamme ja matkailuneuvonnastamme.

Huomioithan, että verkkokaupasta ostettavissa oleva sähköinen lahjakortti on sähköpostitse toimitettava koodi, eikä siitä toimiteta erikseen postitse paperista lahjakorttia. Jos haluat paperisen lahjakortin, voit ostaa sen matkailuneuvonnastamme. 

 

Visit Porin lahjakortti
Visit Porin lahjakortti on oiva lahjaidea, by Visit Pori, Staart