Viikin Helmi

Viikin Helmi
Viikin Helmi
Viikin Helmi sopii niin yritystilaisuuksiin kuin erilaisiin perhejuhliinkin!

Parhaat juhlat asenteella ja ammattitaidolla

Yrityksille

Vuosien tuomalla kokemuksella järjestämme asiakastilaisuudet pienistä cocktailtilaisuuksista aina suuriin massatapahtumiin. Asianmukainen kalusto ja ammattitaitoinen henkilökuntamme takaavat onnistuneen tilaisuuden.

Tuomme vakaan ammattitaitomme avuksi, kun Sinulla on tarve saada juhlaasi ainutkertaisia elämyksiä myös äärimmäisen vaativissa ja kaikin puolin poikkeuksellisissa olosuhteissa.

Ikimuistoiset yritysjuhlat mielessä?  Haasta meidät ja ota yhteyttä!

Yksityisille

Juhlanne on Teille ainutkertainen, siksi ansaitsette parasta! Varaa vain juhlapaikka, me tuomme paikalle sopimuksen mukaan suussasulavat ruoat, tilaisuuteen sopivat astiat, osaavan henkilökunnan ja paljon juhlatunnelmaa.

Suunnittelettepa sitten häitä, syntymäpäiviä, rippijuhlia, valmistujaisia tai mitä perhejuhlia tahansa, suunnittelemme menun yhdessä toiveittenne mukaan. Vinkkejä tarjoiluun löytyy illanviettomenustamme. Kauttamme voitte tilata juhliinne myös pelkät tarjottavat toimipisteestämme itse noutaen tai sopimuksen mukaan juhlapaikalle toimitettuna.

Uudistuneet lounasravintolamme nyt vuokrattavissa myös illanviettoihin. Kauttamme järjestyy tottakai ruoka, mutta myös tarvittaessa osaava tarjoiluhenkilökunta.