Viihdy ja virkisty karhukaupungissa!

Visit Porin verkkokaupassa on tarjolla monenlaisia elämyksiä ja aktiviteetteja kävelykierroksista melontaan.

KÄVELYKIERROKSET JA PÄIVÄRETKET

Visit Porin järjestämistä lukuisista kävelykierroksista löydät jokaiselle sopivan. Voit tutustua joko Porin viidennen tai kuudennen kaupunginosan (tutummin Viikkarin ja Kuukkarin) historiaan, kuulla mausoleumin, kappelien ja paasien tarinaa tai vaikkapa elävöittää Vanhan hautausmaan muistoja. Myös idyllisessä puutalokaupunginosassa, Reposaaressa järjestetään useita kierroksia, joihin voit tutustua lisää täältä.

Valikoimaa löytyy laidasta laitaan, joten käy tutustumassa kaikkiin kierroksiin ja löydä itsellesi mieluisin täältä!

Juseliuksen mausoleumi Käppärän hautausmaalla
Juseliuksen mausoleumi Käppärän hautausmaalla, by Visit Pori / Harri Kaukosalmi

 

VENERETKET

Jos mielesi halajaa merellisiin maisemiin, löytyy verkkokaupastamme vaihtoehtoja myös tähän. Voit lähteä kalastusveneen kyydissä tutustumaan Selkämeren merenkulun historiassa merkittävän roolin omaavalle Säpin majakkasaarelle. Säpissä pääset ihastelemaan monipuolista luontoa ja yhtä Suomen hienoimpaa majakkaa. Voit myös lähteä veneretkelle Iso-Enskeriin kokemaan merellinen elämys ja karun kaunis Iso-Enskerin saari. Ikiajoista ennallaan säilynyt Selkämeren kansallispuiston ulkosaariston osa on ehdottomasti kokemisen arvoinen! Veneretkiin voit tutustua tarkemmin täältä.

Säpin majakka, majakanvartijan asunto ja iloinen joukko nuoria hyppäävät ilmaan.
Säppi, by Visit Pori / Anssi Riihiaho

 

MUITA AKTIVITEETTEJA

Verkkokaupastamme löydät myös useita kumppaniemme tarjoamia aktiviteetteja ja elämyksiä. Tarjolla on maatilaelämyksiä, melontaa, jännittäviä kävelykierroksia ja paljon muuta! Katso lisää verkkokaupastamme!

 

Apartments Borg kajakit
Melonta, by Visit Pori