Vietä toiminnan täyteinen kesäpäivä Yyterissä

Yyteristä löytyy äksöniä jokaisen lomailijan makuun - Yyterin palvelutarjonta on nimittäin laajempi kuin koskaan aikaisemmin! Tutustu Yyterin palvelutarjontaan ja suuntaa Yyteriin kohti uusia seikkailuja.
Yyteri

Pohjoismaiden upein hiekkaranta eli Yyteri tarjoaa mielettömät puitteet auringonpalvonnalle ja rantariemuille. Yyteri tarjoaa kuitenkin paljon muutakin ja myös toimintasankareille löytyy takuu varmasti tekemistä! Lukuisten aktiviteettimahdollisuuksien ansiosta Yyterissä seikkailuilla ei ole rajoja.

Huikeita seikkailuja koko perheelle

Seikkailupuisto Huikee on aktiviteettipuisto, josta löytyy haastetta niin lapsille kuin aikuisillekin! Puistosta löytyy muun muassa uniikki köysirata, joka sisältää 115 erilaista haastetta. Radalla kuljetaan kiiveten, liukuen ja tasapainoillen puiden välillä erilaisia esteitä ylittäen: vauhdin huumaa siis riittää! Myös niille, joille riittää vähän pienempi annos jännitystä ja vauhtia on Seikkailupuistossa nyt tarjolla vaihtoehto, nimittäin uusi matalampi köysirata! Huikeesta löydät myös fatbike-maastopyörät ja lisäksi perheen vauhdikkaimmat pääsevät haastamaan itseään Pumptrack-potkulautaradalla. Seikkailupuisto on avoinna kesäkuussa ma-pe klo 12-18, la 11-19 ja su 12-18.

Yyteristä löytyy nyt myös huisin hauska Huikee Trampolin Park! Huikeen ja Virkistyshotelli Yyterin yhteistyössä toteuttama Huikee - Trampolin Park tarjoaa takuulla hauskan ja nauruntäyteisen päivän Yyterissä. Trampoliinipuistossa viihtyy koko perhe, sillä puistosta löytyy erityisesti alle kouluikäisille suunnattuja trampoliineja sekä myös vanhemmille pomppijoille suunnattu jättimäinen bungee-trampoliini, jolla voit kokea superkorkeat pomput turvallisesti vyötärövaljaissa. Trampoliinipuisto aukeaa 5.6. ja se on auki kesäkuussa joka päivä klo 12-18.

Seikkailupuisto Huikee

Mahtavia vesielämyksiä

Royal Fishing & Water Sports vuokraa välineitä vesillä viihtymiseen ja tarjoaa myös vesiurheilupalveluita Yyterissä: voit esimerkiksi vuokrata vesiskootterin käyttöösi tai nauttia hurjasta menosta vesiskootterilla vedettävän patjan kyydissä! Royal Fishing & Water Sports on avoinna sopimuksen mukaan.

Yyterin Surfkeskus sen sijaan mahdollistaa merellisen harrastamisen ohjattuna aina SUP-melonnasta purjelautailuun ja rantajoogaan! Surfkeskus on avoinna 1.6. alkaen päivittäin klo 10 - 18.

The toughest surfers in Finland are familiar with the roaring waves of Yyteri and Mäntyluoto.

Kesällä myös paljon muita palveluita

Aurinkolinnasta löydät Porin kaupungin ja alueen yrittäjien esitteitä. Lisäksi Aurinkolinnassa on myynnissä muun muassa Yyterin alueesta tehtyjä kortteja, valokuvia sekä kirjoja. Aurinkolinna on avoinna juhannuksesta lähtien päivittäin klo 11-17 säävarauksella.

Visit Pori tuo kesäksi infopisteen Yyteriin! Visit Porin Yyterin infopisteestä voit kesän ajan kysyä mielenpäällä olevia matkailuun liittyviä kysymyksiä sekä ostaa mahtavia Pori- ja Yyteri-tuotteita. Infopiste on avoinna 21.6.-8.8. (ei juhannuksena 25.-27.6.) ma-su klo 11-17 säävarauksella. 

Lisäksi Yyteriin on tulossa lähiaikoina myös muun muassa Huikee Retkipiste, josta voi vuokrata esimerkiksi fatbike-maastopyöriä, sekä padel-kenttiä!

Myös Yyterin WC- ja suihkutilat ovat avoinna 1.6. alkaen klo 10-21 ja uimavalvonta Yyterissä alkaa 15.6. Lue lisää Yyterin rannan ja lähialueen palveluista täältä ja kurkkaa myös koonti Yyterin juoma- ja ruokapalveluista täältä.

Yyteri