Vietä stressitöntä lomaa Yyterissä! 

Haluatko paeta sesongin kiireitä? Eikö olisikin ihana nauttia valmiista joulupöydästä? Yyteri on avoinna vuoden jokaisena päivänä ja kutsuu viettämään rentoa joulun aikaa luonnonkauniisiin maisemiin.  Tule Yyteriin ja rentoudu!  

1. Valmis joulu hotellissa 

Virkistyshotellissa voit unohtaa joulukiireet ja nauttia valmiiksi katetusta pöydästä sekä ihanista löylyistä. Kylpylän altaan reunalta on upeat näkymät merelle ja ulkoaltaan vesi on mukavan lämmin ympäri vuoden. Tiesithän että kylpylän käyttö sisältyy aina majoituksen hintaan! 

Täältä pääset Virkistyshotellin sivuille 

Virkistyshotelli Yyteri

2. Huvilassa aitoon joulutunnelmaan 

Ei ole takkatulen loimua ja merimaisemia voittanutta! Anttooran lomakylän huviloissa pääset nauttimaan mökkijoulusta kauniiseen Anttooran saareen joka sijaitsee Meri-Porissa, n. 15 kilometrin päässä Yyteristä. Anttoorassa on myös mahdollisuus palju- ja rantasaunavuokrauksiin. Lomakylässä on vielä muutama huvila jäljellä jouluksi, joten ole nopea! 

Varaa huvilajoulusi Anttoorasta 

3. Vauhdin hurmaa pyörän selässä  

Joulun välipäivinä kannattaa ehdottomasti vuokrata Huikeen fatbike-retkipyörä ja lähteä pyöräretkelle Yyterin metsään! Toinen loistava reitti pyöräilyyn on 5,4 kilometriä pitkä Santojen lenkki. Reitti kulkee myös rannalla, josta on kauniit maisemat merelle. Eikä hätää jos et ole ennen pyöräillyt fatbikellä, Fatbike -maastopyöräily on helppoa eikä vaadi aiempaa kokemusta maastopyöräilystä. Pyöristä löytyy myös sähköversiot.  

Varaa pyörä ennakkoon Huikeen verkkosivuilta

Fatbike-pyöräily

4. Happihyppely Yyterin retkeilyreittien kauniissa maisemissa 

Mikä olisikaan rentouttavampaa kuin hengittää raikasta meri-ilmaa ja ihastella luonnon ihmeitä rauhassa. Yyteri on paljon muutakin kuin hiekkaranta, joten suosittelemme vahvasti tutkimusmatkaa myös alueen monipuolisille retkeilyreiteille. Reittien varrelle mahtuu monenlaista maisemaa: merta, dyynejä, mäntymetsää, vanhaa kuusimetsää, suonylitystä, luontotorneja, hiekkaisia metsäreittejä.  

Tutustu Yyterin retkeilyreitteihin 

5. Nuotioretki Yyterissä  

Alkaako jo jouluruoka tulemaan korvista? Pakkaa eväät ja lähde päiväretkelle Yyteriin! Munakarin nuotiopaikka Yyterissä on kaunis, merinäköalalla katettu nuotiopaikka Munakarin saarta vastapäätä.  

Toinen, lähempänä parkkipaikkaa sijaitseva nuotiopaikka on Yyterin aukiolla, missä sijaitsee myös Yyterin punainen tupa. Löydät tuvan ja nuotiopaikan Yyterinsantojentien päässä, jossa on myös laaja parkkialue. 

Yyteri luontoreitti

Tutustu Yyterin tarjontaan osoitteessa visityyteri.fi