VAUHTIA JA VIRKISTYMISTÄ KARHUKAUPUNGISSA

Porista löydät kaikenlaisille kävijöille aktiviteetteja, olivat he sitten nautiskelijoita, retkeilijöitä, hurjapäitä tai perheseikkailijoita. Keskustan ulkopuolelta löydät Yyterin, joka ei ole pelkästään Pohjoismaiden upein hiekkaranta, vaan myös oivallinen retkeily- ja aktiviteettikohde. Mikäli haluaa pysyä keskustan lähettyvillä, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä keskustasta sijaitsee upea Kirjurinluoto. Kirjurinluodossa on kolmen hehtaarin kokoinen, ilmainen leikkipuisto, hiekkaranta, retkeilyreittiä. Nappaa tästä vinkit erilaisiin aktiviteetteihin!

Yyteri Golf

Suomen golfkenttärankingissa sijalle 20 arvostettu Yyteri Golf Links sijaitsee maankuulujen Yyterin rantojen kupeessa. 18 luonnonkaunista väylää tarjoavat ainutlaatuisia golfelämyksiä kaiken tasoisille pelaajille. Rantadyynit, kauniit mäntymetsät sekä useat vesiesteet luovat maisemiltaan uniikin, vertaansa vailla olevan kenttäkokonaisuuden. Yyteri Golfissa saat nauttia meren välittömästä läheisyydestä, upeista väylistä sekä laadukkaista palveluista.

Yyteri Golf pelaajia kentällä

 

Seikkailupuisto Huikee

Huikee – Seikkailupuistossa on kaikenikäisille suunnattuja aktiviteetteja. Köysirata on rakennettu puihin 1-13 metrin korkeuteen ja se on kokonaisuudessaan lähes 2 km pitkä. Radalla on 115 erilaista haastetta ja radalla kuljetaan kiiveten, liukuen taikka tasapainoillen puiden välillä erilaisia esteitä ylittäen: vauhdin huumaa siis riittää! Huikeesta löydät myös fatbike-maastopyörät, joilla Yyterin pehmeässä maastossa on helppo kulkea.

Huikee Seikkailupuiston iloinen liitäjä valjaiden varassa

 

Huikee – Retkipiste

Huikee – Retkipiste on uusi välinevuokraamo Yyterissä, josta voit vuokrata fatbike-maastopyöriä ja muita kulkuvälineitä. Uutuutena voit nyt myös vuokrata sähköisen fatbiken, joka tarjoaa sinulle aivan uudenlaisen ajonautinnon! Käy siis vuokraamassa itsellesi sopivin menopeli Huikee Retkipisteestä ja lähde nauttimaan ainutlaatuisesta Yyterin luonnosta.

Huikee Retkipisteestä voi vuokrata fatbiket

 

Trampolin Park

Seikkailupuisto Huikeen ja Virkistyshotelli Yyterin yhteistyössä toteutetussa Trampolin Parkissa viihtyvät niin pienet kuin isommatkin hyppijät, sillä puistosta löytyy erityisesti alle kouluikäisille suunnattuja trampoliineja sekä myös vanhemmille pomppijoille suunnattu jättimäinen bungee-trampoliini, jolla voit kokea superkorkeat pomput ja hurjat voltit turvallisesti vyötärövaljaissa.

Toimintaa Trampolin Parkissa

 

Ultra Action Park

Ultra Action Park on Porin Puuvillassa sijaitseva koko perheen sisäaktiviteettipuisto monilla ennennäkemättömillä aktiviteeteilla! Tässä vauhdikkaassa toimintapuistossa voit temppuilla seudun parhaimmalla ja suurimmalla trampoliinialueella, harjoitella voimistelu- ja parkourtaitojasi monipuolisilla akrobatia-alueilla sekä treenata taitojasi peliareenoilla erilaisten digitalisoitujen pallo- ja tarkkuuspelien parissa.

Ultra Action Park