Uniikit Pori-tuotteet ilahduttavat

Hauskat ja uniikit Pori-tuotteet ovat oivia tuliaisia tai lahjoja tilanteessa kuin tilanteessa. Osta omasi verkkokaupasta shop.visitpori.fi tai osoitteessa Itäpuisto 7!

Porilaiset brändituotteet

Mietitkö mitä viedä tuttavalle tuliaiseksi tai mitä hankkia ystävälle lahjaksi? Pori- ja Yyteri-tuotteet ovat mitä oivallisin valinta! Valikoimastamme löytyy muun muassa 4 eri väristä Pori-kangaskassia, Pori-lippalakki, Yyteri-Hamampyyhe sekä kätevä Yyteri-juomapullo. Tutustu koko tuotevalikoimaamme ja osta kätevästi samantien shop.visitpori.fi.

-

Loistoa syksyyn - uusi karhuheijastin myynnissä nyt

Ihana karhuheijastin on kotimainen muotoonleikattu pehmoheijastin, joka on CE-hyväksytty avainlipputuote. Heijastimessa on kätevä papukaijanokka-kiinnitys, joten sen saa helposti mukaan. Heijastin tulee verkkokauppaamme myyntiin pikapuoliin, mutta nyt sitä saa jo matkailuneuvonnastamme osoitteesta Itäpuisto 7.
HINTA: 3 euroa

Pori karhu-heijastin

Aito Pori-muki vie sydämen

Karhu-emalimuki toimii niin kuumalle kuin kylmälle juomalle ja joulun alla se on mainio kuppi hörppiä vaikkapa glögiä. Samalla voit liitää mielikuvituksesi siivin oudon, mutta uniikin kaupungin seikkailuihin. HINTA: 15 euroa.

Karhu-emalimuki toimii niin kuumalle kuin kylmälle juomalle

Pori-pipo lämmittää säässä kuin säässä

Nyt on aika päivittää pipo tälle vuosikymmenelle ja uniikilla Pori-pipolla se onnistuu parhaiten, sillä musta väri toimii kaiken kanssa. Pipo on 97% puuvillaa ja 3% elastaania. Pituutta pipolla on 28cm.
HINTA: 12 euroa
 

Pori-pipo

Karhu-parkkikiekko kääntää katseet

Näillä kiekoilla jätät autosi parkkiin täydellä rakkaudella. Kotimaisesta koivuviilusta muotoonleikattu parkkikiekko kääntää katseet. Valitsitpa sitten rakkauskarhun tai biitsikarhun, molemmat saavat hyvälle tuulelle! HINTA: 6,50 euroa.

Karhu-parkkikiekot saavat hymyn huulille

Ja paljon muuta!

Pori-tuotteita ja muita paikallisia elämystuotteita löydät helposti Visit Porin verkkokaupasta shop.visitpori.fi. Voit myös poiketa tutustumaan aitoihin Pori-tuotteisiin suoraan Visit Porissa, Itäpuisto 7. Olemme avoinna arkisin kello 9.00-16.30.

 

Pori-tuotteet ihastuttavat lahjan saajaa