Uniikit Pori-tuotteet ilahduttavat

Hauskat ja uniikit Pori-tuotteet ovat oivia tuliaisia tai lahjoja tilanteessa kuin tilanteessa. Osta omasi verkkokaupasta tai matkailuneuvonnastamme Itäpuisto 7.

Porilaiset piparimuotit

Brändituotteidemme uusin tulokas on joulun henkeen sopiva neljän muotin piparkakkusetti. Pyöräilevä karhu, joululahjakarhu, rakkauskarhu ja kruunu tekevät joulupipareista entistä porilaisempia. Kaiken lisäksi setti on valmiiksi kivassa joulupaketissa, joka toimii myös kirjekuorena. Paketti menee kirjepostina ja vaatii vain kaksi postimerkkiä. Helppo ja edullinen lahja, joka saa hymyn huulille! Myynnissä Visit Porissa (Itäpuisto 7) ja verkkokaupassamme! HINTA: 9 euroa.

Pori-piparkakkumuotit

Todella outo, ehdottoman uniikki -paita 

Päivitä tyylisi, tunnista itsessäsi asuva Pori-spirit. Tyylikäs T-paita porilaisen omalla Pori Sans -fontilla ja tekstillä "Todella outo, ehdottoman uniikki". T-paidat ovat laadukasta ja kestävää premium-materiaalia. Painatukset ovat luonnollisesti pesunkestäviä. 

Lasten koot: 92-146. Hinta: 15 euroa.
Unisex-koot: S-XXL ja Ladyfit-koot: XS-XL. Hinta: 20 euroa.

Tyylikäs T-paita porilaisten omalla Pori Sans -fontilla ja tekstillä ”Todella outo, ehdottoman uniikki”.
Tyylikäs T-paita porilaisten omalla Pori Sans -fontilla ja tekstillä ”Todella outo, ehdottoman uniikki”. , by Staart / Visit Pori

 

Aito Pori-muki vie sydämen

Karhu-emalimuki toimii niin kuumalle kuin kylmälle juomalle ja joulun alla se on mainio kuppi hörppiä vaikkapa glögiä. Samalla voit liitää mielikuvituksesi siivin oudon, mutta uniikin kaupungin seikkailuihin. HINTA: 15 euroa.

Karhu-emalimuki toimii niin kuumalle kuin kylmälle juomalle

Vauvabodyissa on asennetta

Tässäpä perheen tai tuttavan uudelle tulokkaalle mainio lahja. Bodysta on saatavilla kahta eri versiota: toisessa etupuolella teksti ja takapuolella saksofonikarhun kuva ja toisessa bodyssa etupuolella rakkauskarhun kuva ja niskassa Pori-logo. Bodyt on valmistettu 100% orgaanisesta puuvillasta. Kaiken lisäksi body on 100% kestävästi tuotettu maailman korkeimpien sosiaalisten, eettisten ja ympäristösertifikaattien mukaisesti (GOTS, Fairtrade, EU Ecolabel, SA8000 ja Oeko-tex). Bodyja on saatavilla kahdessa koossa: 80 cm ja 86 cm. Näistä löytyy asennetta! HINTA: 22 euroa.

Aito porilainen vauvabody
Sydänkarhu vauvabody

 

Karhu-parkkikiekko kääntää katseet

Näillä kiekoilla jätät autosi parkkiin täydellä rakkaudella. Kotimaisesta koivuviilusta muotoonleikattu parkkikiekko kääntää katseet. Valitsitpa sitten rakkauskarhun tai biitsikarhun, molemmat saavat hyvälle tuulelle! HINTA: 6,50 euroa.

Karhu-parkkikiekot saavat hymyn huulille

Ja paljon muuta!

Pori-tuotteita ja muita paikallisia elämystuotteita löydät helposti Visit Porin verkkokaupasta shop.visitpori.fi. Voit myös poiketa tutustumaan aitoihin Pori-tuotteisiin suoraan Visit Porissa, Itäpuisto 7. Olemme avoinna arkisin kello 9.00-16.30.

 

Pori-tuotteet ihastuttavat lahjan saajaa