Uniikit Pori-tuotteet ilahduttavat

Hauskat ja uniikit Pori-tuotteet ovat oivia tuliaisia tai lahjoja tilanteessa kuin tilanteessa. Osta omasi verkkokaupasta shop.visitpori.fi!

Porilaiset brändituotteet

Mietitkö mitä viedä tuttavalle tuliaiseksi tai mitä hankkia ystävälle syntymäpäivälahjaksi? Pori- ja Yyteri-tuotteet ovat mitä oivallisin valinta! Valikoimastamme löytyy muun muassa 4 eri väristä Pori-kangaskassia, Pori-lippalakki, Yyteri-Hamampyyhe sekä kätevä Yyteri-juomapullo. Tutustu koko tuotevalikoimaamme ja osta kätevästi samantien shop.visitpori.fi.

-

 

Todella outo, ehdottoman uniikki -paita 

Päivitä tyylisi, tunnista itsessäsi asuva Pori-spirit. Tyylikäs T-paita porilaisen omalla Pori Sans -fontilla ja tekstillä "Todella outo, ehdottoman uniikki". T-paidat ovat laadukasta ja kestävää premium-materiaalia. Painatukset ovat luonnollisesti pesunkestäviä. 

Lasten koot: 92-146. Hinta: 15 euroa.
Unisex-koot: S-XXL ja Ladyfit-koot: XS-XL. Hinta: 20 euroa.

Tyylikäs T-paita porilaisten omalla Pori Sans -fontilla ja tekstillä ”Todella outo, ehdottoman uniikki”.

Tyylikäs T-paita porilaisten omalla Pori Sans -fontilla ja tekstillä ”Todella outo, ehdottoman uniikki”. , by Staart / Visit Pori

 

Aito Pori-muki vie sydämen

Karhu-emalimuki toimii niin kuumalle kuin kylmälle juomalle ja joulun alla se on mainio kuppi hörppiä vaikkapa glögiä. Samalla voit liitää mielikuvituksesi siivin oudon, mutta uniikin kaupungin seikkailuihin. HINTA: 15 euroa.

Karhu-emalimuki toimii niin kuumalle kuin kylmälle juomalle

Vauvabodyissa on asennetta

Tässäpä perheen tai tuttavan uudelle tulokkaalle mainio lahja. Bodysta on saatavilla kahta eri versiota: toisessa etupuolella teksti ja takapuolella saksofonikarhun kuva ja toisessa bodyssa etupuolella rakkauskarhun kuva ja niskassa Pori-logo. Bodyt on valmistettu 100% orgaanisesta puuvillasta. Kaiken lisäksi body on 100% kestävästi tuotettu maailman korkeimpien sosiaalisten, eettisten ja ympäristösertifikaattien mukaisesti (GOTS, Fairtrade, EU Ecolabel, SA8000 ja Oeko-tex). Bodyja on saatavilla kahdessa koossa: 80 cm ja 86 cm. Näistä löytyy asennetta! HINTA: 22 euroa.

Aito porilainen vauvabody
Sydänkarhu vauvabody

 

Karhu-parkkikiekko kääntää katseet

Näillä kiekoilla jätät autosi parkkiin täydellä rakkaudella. Kotimaisesta koivuviilusta muotoonleikattu parkkikiekko kääntää katseet. Valitsitpa sitten rakkauskarhun tai biitsikarhun, molemmat saavat hyvälle tuulelle! HINTA: 6,50 euroa.

Karhu-parkkikiekot saavat hymyn huulille

Ja paljon muuta!

Pori-tuotteita ja muita paikallisia elämystuotteita löydät helposti Visit Porin verkkokaupasta shop.visitpori.fi. Voit myös poiketa tutustumaan aitoihin Pori-tuotteisiin suoraan Visit Porissa, Itäpuisto 7. Olemme avoinna arkisin kello 9.00-16.30.

 

Pori-tuotteet ihastuttavat lahjan saajaa