Vuokraa asuntosi tapahtumien superviikolle

Kesällä Pori Jazzeille ja SuomiAreenaan odotetaan jälleen runsaasti kävijöitä. Nyt haussa on yksityiskoteja tapahtumavieraiden käyttöön ajalle 10.-19.7.2020. Tarjoa kotisi tai huone kodistasi meille ja saat mukavan lisän lomabudjettiisi.

Asunnon / huoneiden tulee sijaita 0-6 kilometrin säteellä Porin keskustasta. Erityisesti kysyntää majoitukselle on pienistä asunnoista kahden kilometrin säteellä keskustasta.

Vuokrattavan asunnon on oltava siisti ja kalustettu koti. Majoitukseen sisältyy koko asunnon käyttö tai huonemajoituksessa vuokrattavan huoneen käyttö. Majoittaja tarjoaa vuoteet, vuodevaatteet, puhtaat lakanat ja ison sekä pienen pyyheliinan.
 

Toimi näin!

1. Tutustu majoittajan ehtoihin ja majoituksesta maksettavaan korvaukseen.

2. Ilmoita asuntosi tai huoneesi yksityismajoituskäyttöön sähköisellä lomakkeella.

3. Kun olet ilmoittautunut majoittajaksi, lähetämme sinulle käyttäjätunnuksen ja salasanan yrittäjäliittymään, jossa sinun tulee täydentää asuntosi tiedot. (Esim. lisätä asunnon kuvaukseen huoneet ja niissä olevat vuoteet sekä kuvat asunnosta.) Ohjeet saat sähköpostin yhteydessä.

 
Yksityismajoituksen organisoi Visit Pori jo 30 vuoden vankalla kokemuksella. Vuosittain välityksessä on noin 450 asuntoa ja toistatuhatta vuodepaikkaa.
 
 
Vuokraa asuntosi