Varaa yksityismajoitus nyt verkkokaupasta – koteja tarjolla heinäkuun superviikolle

​Porissa majoitutaan kesän suurtapahtumien aikaan sankoin joukoin. Porilainen vieraanvaraisuus on suuressa roolissa, kun porilaiset luovuttavat omia asuntojaan tapahtumavieraiden käyttöön. Visit Pori välittää asuntoja ja huoneita Pori Jazzien ja SuomiAreenan aikana 12.-21.7. (vko 29).

Yksityisasunnot ovat varattavissa verkkokaupasta. Verkkokauppa on auki aina viikolle 29 saakka. Minimi on kaksi yötä mutta joitain asuntoja saattaa löytyä myös yhden yön haulla. Kokeile :)

VARAA TÄSTÄ

Verkkokaupassa voit tutustua yksityiskotien valikoimaan, tutustua majoittujan ehtoihin ja tehdä varauksesi. Huomaathan, että koska kyseessä ovat yksityisasunnot, niitä tulee varattavaksi ripotellen. Yksityiskoteja lisätään verkkokauppaan koko kevään ajan aina heinäkuun viikolle 29 asti.  

Älä siis huolestu, jos et heti löydä toivomaasi majoitusta, vaan seuraa tilannetta. Asuntoja tulee tarjolle runsaasti: vuosittain tarjolla on heinäkuun viikolle 29 kaiken kaikkiaan noin 450 porilaisasuntoa.

Asunnot ovat kalustettuja koteja, joiden vuokrahintaan sisältyy: vuode, peitto, tyyny ja liinavaatteet, käsi- ja kylpypyyhe sekä suihku ja wc.

Visit Porilla on pitkä perinne yksityismajoitusten välittämisestä tapahtumavieraille. Porilaiset ovat tarjonneet kotejaan vieraiden käyttöön jo yli 30 vuoden ajan. Majoitusta on tarjolla 1-8 henkilölle, mutta on myös kohteita, joihin voi majoittua 10-12 henkilöä. Mikä parasta kaikki asunnot ja huoneet sijaitsevat 0-6 km:n etäisyydellä Porin keskustasta.

Kaikki asunnot maksetaan varauksen yhteydessä. Laskutus on mahdollinen vain yrityksille (Y-tunnus vaaditaan). Kotien haltijat vuokraavat kotejaan yleensä vähintään kahdeksi yöksi kerrallaan, mutta myös yhden yön majoitukset ovat mahdollisia. 

Tutustu yksityismajoitukseen ja majoittujalle tarkoitettuihin ehtoihin tästä.
 

Yksityismajoitus