Vietä elämyksellinen talvipäivä Yyterissä

Vuodenajasta viis – Yyteri on upea myös talvella. Yyterissä on useita palveluja, joita ulkoilijat voivat hyödyntää myös paukkupakkasilla.

Bongaa, rauhoitu, voimaannu ja seikkaile

Yli 30 kilometriä luontoreittejä ja 15 lintutornia on avoinna kaikille ulkoilijoille maksutta ympäri vuoden. Luontoreitit mahdollistavat reippailun, samoilun ja pyöräilyn Yyterin upeissa maastoissa. Kilometrien mittaisella rannalla ihastelet talvista merimaisemaa tai ehkä haluat hurmaantua pulkkailun vauhdista. 

Keisarinpankin mäet kutsuvat nyt kaikkia seikkailijoita ja hurjapäitä nauttimaan pulkkailusta talven ihmemaassa. Jätä auto Yyterinsantojentien parkkipaikalle, kurvaa vanhalta meriravintolalta vasemmalle ja Keisarinpankki avautuu jo edessäsi.

Yyteriin on lumisen talven myötä saatu useita hiihtolatuja käyttöön. Tutustu Yyterin latukarttaan ja lähde hiihtolenkille!

Toimintasankarin pulkkamäet vailla vertaa

Pulkkailua Yyterissä opastetaan jatkossa paremmin Keisarinpankille ja uudelle tapahtuma-alueelle. Mahtavia pulkkamäkiä Yyterissä riittää jatkossakin niin hurjapäille kuin pienemmillekin pulkkailijoille
Luminen talvi on houkutellut runsaasti pulkkailijoita ja ulkoilijoita nauttimaan talven ihmeistä Yyterin dyyneille.
 
Vastuullinen ja kestävä tapa nauttia vauhdin hurmasta on pulkkailla sille tarkoitetuilla alueilla. Tsekkaa kartta Yyterin pulkkamäistä.
 

Omat eväät vai maittava ravintolalounas?

Pakkaa eväät reppuun ja nauti ne Yyterin punaisella tuvalla, joka on avattu palvelemaan talviulkoilijoita. Tupa on tarkoitettu kaikkien käyttöön evästaukoja ja hengähdyshetkiä varten ja löytyypä tuvan sisätiloista myös WC.

Punaisen tuvan grillit
Punaisen tuvan grillit, by Ismo Ahonen

Punaisen tuvan ulkogrillissä voi paistaa esimerkiksi omat makkarat, sillä ulkogrillissä pidetään tulta yllä tuvan aukioloaikoina. Tupa sijaitsee Yyterinsantojentien päässä maksuttoman parkkipaikan vieressä ja on avoinna helmikuun loppuun asti päivittäin kello 9-15. 

Jos omat eväät unohtuivat kotiin, ei hätää: Virkistyshotelli Yyterissä ja Yyteri Beach lomakeskuksessa tarjolla on päivittäin maittavaa lounasta. 

Parhaan ystävän Yyteri

Eläimellisen riemun seuraaminen on parasta luomupiristettä ja sitä on tarjolla Yyterin koirarannalla.

Talvisesta rantaelämästä pääsee nauttimaan koirien omalla rantaosuudella osoitteessa Merisatamatie 13. Vierailijoille on parkkipaikkalevennys Porin Sataman rakennusta vastapäätä, tien toisella puolella. Polku rannalle lähtee parkkilevennyksen vierestä. Yyterin muut rannat ovat koiravapaata aluetta. 

Mitä vielä odotat? Yyterin talvinen ihmemaa on avoinna maksutta kaikille nautiskelijoille.

 

Talvipäivä Yyterissä