Marraskuussa on tarjolla monia erilaisia tapahtumia

Marraskuu ei tarkoita vain lyheneviä ja kylmeneviä iltoja vaan myös monia erilaisia tapahtumia. Tanssia, teatteria, elävää musiikkia laidasta laitaan rockmusiikista operettiin, elokuvia ja paljon muuta.

Pori Big Band & Pori All Stars - Swinging Christmas 25.11. Solisteina Tero Vaara, Heta Halonen, Julle Kallio, Sara Lindroos, Ana Kaunisto, Jani Iivonen, Hilkka Mäkitalo sekä Mika Lahnajoki. Luvassa swing- ja soulhittejä sekä perinteisiä joululauluja ison orkesterin porilaisella twistillä.

Pori Sinfoniettalla marraskuussa on kolme konserttia Promenadisalissa, ja mm. Egotrippi juhlistaa 25-vuotista taivaltaan 29.11. yhteisesiintymisellä Pori Sinfoniettan kanssa.

Suosittu ja odotettu Tonttunäyttely ilahduttaa kävijöitä Satakunnan Museossa.
Tonttunäyttely on esillä 16.11.2018 – 13.1.2019 Satakunnan Museon Salissa.

Teatterin saralla marraskuussa jatkuvat syyskuun tapaan hyvät tuulet. Porin teatterissa syyskauden esityksistä jatkuvat Rakkauslaulu, Tenorit liemessä, Arsenikkiä ja pitsejä ja lokakuun lopussa ensi-iltansa saanut Kraanat Auki! Lapsille jännitystä ja hauskoja tilanteita tarjoaa Ali ja Baba ja 40 pahista

Kulttuuritehdas Kehräämön syysilloissa riemastuttaa mm. uudistettu versio suositusta stand up -komediasta Elämä Kunnossa. 
Kämppä Tyhjänä
on teatterillinen sitcom, jossa kypsään elämänikään ehtinyt mies joutuu kasvokkain kiellettyjen ajatustensa, tunteidensa ja elämän realiteettien kanssa. Haastetta antavat mm. talousvaikeudet, kulissien romahtaminen, oma ego, salaiset haaveet ja yksin olemisen sietämätön vaikeus.

Contakti-teatterin Murhaloukku on piinaavan jännittävä, mustanpuhuva ja täynnä yllätyksiä oleva trilleri, joka pitää otteessaan loppuun asti.
Näytelmäkirjalija Sidney Bruhl haluaa epätoivoisesti tehdä menestysnäytelmän. Nuori kollega on sellaisen kirjoittanut, mutta ei vielä julkaissut. Ja nuori kirjailija on tulossa käymään...
Käsikirjoitus Ira Levin, ohjaus Aa-Pee Söderdahl, esitykset 21.11.- 13.12.

Porin ylioppilasteatterilaisten kirjoittama, ohjaama ja esittämä kuuden pienoisnäytelmän kokonaisuus "Ristiaaltoja" kutsuu yleisöään vuoropuheluun inhimillisen yhdessäolon puolesta, jossa ei tulisi olla minkäänlaista painostamista, pakottamista tai alistamista. Studio Hilkka,Valtakatu 22, Annankadun puoleinen sisäpiha.

Finnkinon elokuvasyksy Promenadikeskuksessa tarjoaa mielenkiintoisia elokuvia kakkoskerroksen viidessä elokuvasalissa.

Kävis jouluavaus la 24.11.  Elämyksiä koko perheelle eri puolilla Kävistä.   

Porin elokuvafestivaalia vietetään 28.11.-2.12. Neljättä kertaa järjestettävä Porin elokuvafestivaali uudistuu ja siirtyy Kulttuuritalo Annankatu 6:sta Valimo-salin kiehtoviin tiloihin. Luvassa on monipuolinen ja yllättävä katsaus kotimaiseen ja ulkomaiseen elokuvaan ja audiovisuaaliseen taiteeseen. Päävieraaksi festivaalille saapuu tinkimättömällä esikoiselokuvallaan M kohahduttanut, laulajana tunnettu Anna Eriksson. M sai ensi-iltansa Venetsian elokuvajuhlien erittäin arvostetussa Kriitikoiden viikko -sarjassa, johon valitaan taiteellisesti korkeatasoisia ohjaajiensa ensimmäisiä pitkiä elokuvia. Tämän lisäksi festivaalin huippuvieraisiin lukeutuu äänisuunnittelija Heikki Kossi, joka esitelmöi äänestä ja sen merkityksestä elokuvataiteessa.

+ paljon muuta - katso Porin kaupungin tapahtumakalenteri kohdasta LISÄTIETOJA.

 

 

Tapahtumajärjestäjät