Promenadisalissa tapahtumia ja konsertteja jokaiseen makuun

Promenadisalin ohjelmistoa tähdittävät syyskaudella tutun Porin Sinfoniettan ohella muun muassa Suvi Teräsniska, Yö, Egotrippi ja Uriah Heep. Promenadisalin syksyn ohjelmisto on täynnä kovan tason konsertteja, ja mukaan mahtuu myös muun muassa musikaaleja ja stand-upia.

PROMENDISALIN KOKO OHJELMISTON NÄET  Ticketmasterin verkkosivuilta.

Pori Sinfoniettan syyskauteen kuuluu lukuisia konsertteja, kansainvälisiä vieraita ja klassisen musiikin suurnimiä. 

Klassisen musiikin ohjelmiston lisäksi Pori Sinfonietta nähdään tänä vuonna esiintymässä yhdessä Egotripin kanssa. Yhtye viettää tänä vuonna 25-vuotisjuhlavuottaan ja pitkän uran kunniaksi esiintyy yhdessä sinfoniaorkesterien kanssa soittaen orkesterille sovitettuja hittejään. Pori Sinfonietta ja Egotrippi esiintyvät torstaina 29.11. Promenadisalissa.

Syyskaudella nähdään myös astetta rockimpaa menoa, kun rockmusiikin jättiläisiin lukeutuva Uriah Heep saapuu konsertoimaan Suomeen. Porin Promenadisalissa Uriah Heep nähdään 2.12. Uriah Heep perustettiin vuonna 1969, ja sen tunnetuimpia kappaleita ovat Gypsy, Easy Livin', July Morning ja Lady in Black.

Lisäksi Promenadisalissa nähdään syksyn aikana muun muassa Sami Hedberg, Yölintu, Suvi Teräsniska, Ganes-musikaali, Laura Voutilainen, Danny, Queen-musikaali ja Pelle Miljoona.

Koko Promenadisalin ohjelman näet Ticketmasterin verkkosivuilta. Lisäksi paperista ohjelmistoa voi noutaa Visit Porin matkailuneuvonnasta Itäpuisto 7:stä.

 

Promenadisali