Visit Pori -sovelluksesta parhaat vinkit Poriin

Visit Porin ja Asuntomessujen yhteinen sovellus tarjoaa ideoita ajanviettoon Porissa. Sovellus palvelee niin alueen asukkaita kuin matkailijoitakin ja tiedon lisäksi sovelluksesta löytyy rahanarvoisia etuja.

Älypuhelimelle ladattavissa oleva sovellus toimii porilaisille ja Poriin matkustaville ikään kuin mobiilina matkaoppaana.

– Tavoitteenamme oli koota yhteen tärppejä kesäpäivien viettoon Porissa. Haluamme palvella niin alueen asukkaita kuin matkailijoita mahdollisimman hyvin nyt, kun superkesä on aluillaan, kertoo Visit Porin toimitusjohtaja Anna Kyhä-Mantere.

Sovelluksesta nousevat esiin tietenkin Porin matkailun kärkikohteet Yyteri ja Kirjurinluoto, mutta myös laajasti kaupungin muuta tarjontaa. Kuukauden ajan kestävä kesän suurin asumisen tapahtuma Asuntomessut saa jalansijaa sovelluksessa.

– Aikaisempina vuosina Asuntomessuilla ei ole ollut sovellusta, josta yleisö löytäisi tärkeimmät tiedot kootusti yhdestä paikasta. Lisäksi sovellukseen tulee messujen näytteilleasettajien tarjouksia, kertoo Asuntomessut Porissa 2018 -tiedottaja Tiina Lehtonen.

Rahanarvoiset edut eivät rajoitu vain messuporttien sisäpuolelle, vaan tarjouksia tulee myös porilaisilta yrityksiltä.

– Yhteistyökumppaniemme tarjouksia saadaan sovellukseen kesäkuussa ja niitä kannattaakin hyödyntää koko kesän ajan, Kyhä-Mantere vinkkaa.

Visit Pori -sovelluksen voi ladata Appstoresta ja Google Play -kaupasta. Sovellus on tehty yhteistyönä Visit Porin, Asuntomessujen ja Satakunnan Kansan kanssa.

 

Visit Pori -sovellus