Vuokraa kotisi SuomiAreena / Pori Jazz -vieraille!

Visit Pori välittää asuntoja viikolle 29.


Vuokraa kotisi SuomiAreena- ja Pori Jazz -viikolle (kysyntää on etenkin keskustan pienille asunnoille)

Visit Pori etsii koteja välitettäväksi SuomiAreenaan ja Pori Jazziin saapuville tahoille/vieraille (vk 29). Hotellia edullisempi kotimajoitus on kiinnostava majoitusmuoto tapahtuma/festivaali -vieraille.

Majoitustoiminta on jo täydessä käynnissä. Jos sinulla on antaa asunto vieraiden käyttöön, toimi nopeasti, sillä asuntojen kysyntä hiipuu lähempänä tapahtumaa.
Asuntoja kysytään pääsääntöisesti kahdeksi (2) tai  kolmeksi (3) yöksi. Etenkin keskusta-asunnot (0-2 km) ovat kysyttyjä.

Asuntojen tulee sijaita 0-6 km etäisyydellä Porin keskustasta. Asuntojen tulee olla kalustettuja, siistejä, normaaleja koteja. Majoitus sisältää vuodepaikan, liinavaatteet ja pyyhkeet. Vuoteeksi ei lasketa ilmapatjaa tai sohvaa tms. varavuodetta.

Keskitetyn yksityismajoitusvälityksen organisoi Visit Pori, joka vastaa asuntojen markkinoimisesta asiakkaille, tilityksistä asuntojen omistajille sekä toimii yhteyshenkilönä majoittujan ja asunnon omistajan välillä.
Kunkin asunnon omistajan kanssa tehdään välityksestä sopimus, jossa käydään ehdot ja toimintaperiaatteet läpi.

Täytettävän lomakkeen voit noutaa Visit Porin toimistosta Itäpuisto 7, avoinna ma-pe klo 9-16.30.

Voit myös täyttää sähköisen lomakkeen osoitteessa https://my.surveypal.com/visitpori-yksityismajoitus HUOM! Lue majoitusehdot täältä ennen kuin täytät lomakkeen.

Tai voit soittaa tai laittaa sähköpostia, niin lähetämme sen sinulle - yksityismajoitus p. 044 7017908, yksityismajoitus@visitpori.fi

Tarkempia tietoja:
Armi Mäkinen, p. 044 701 7903
armi.makinen@visitpori.fi

Vuokraa kotisi SuomiAreenan ja Pori Jazzin ajaksi tapahtumakävijöille