Vuokraa kotisi SuomiAreena / Pori Jazz -vieraille!

Visit Pori etsii asuntoja/huoneita SuomiAreena- ja Pori Jazz -viikolle (vk29). Majoitustoiminta on jo täydessä käynnissä, joten asuntoja/huoneita tarvitaan juuri nyt!


Vuokraa kotisi SuomiAreena- ja Pori Jazz -viikolle

Visit Pori etsii koteja välitettäväksi SuomiAreenaan ja Pori Jazziin saapuville tahoille/vieraille (vk 29). Hotellia edullisempi kotimajoitus on kiinnostava majoitusmuoto tapahtuma/festivaali -vieraille.

Majoitustoiminta on jo täydessä käynnissä, joten asuntoja tarvitaankin juuri NYT! Etenkin keskusta-asunnot (0-2 km) ovat kysyttyjä.

Asuntojen tulee sijaita 0-6 km etäisyydellä Porin keskustasta. Asuntojen tulee olla kalustettuja, siistejä, normaaleja koteja. Majoitus sisältää vuodepaikan, liinavaatteet ja pyyhkeet.

Keskitetyn yksityismajoitusvälityksen organisoi Visit Pori, joka vastaa asuntojen markkinoimisesta asiakkaille, tilityksistä asuntojen omistajille sekä toimii yhteyshenkilönä majoittujan ja asunnon omistajan välillä.
Kunkin asunnon omistajan kanssa tehdään välityksestä sopimus, jossa käydään ehdot ja toimintaperiaatteet läpi. Täytettävän lomakkeen voit noutaa Visit Porin toimistosta Itäpuisto 7, avoinna ma-pe klo 9-16.30.
Tai voit soittaa tai laittaa sähköpostia, niin lähetämme sen sinulle - yksityismajoitus p. 044 7017908, yksityismajoitus@visitpori.fi

Tarkempia tietoja:
Armi Mäkinen, p. 044 701 7903
armi.makinen@visitpori.fi

Vuokraa kotisi SuomiAreenan ja Pori Jazzin ajaksi tapahtumakävijöille