Pori-korut myynnissä nyt!

Porin kaupunki ja Visit Pori ovat tuoneet markkinoille Pori-brändätyn korusarjan, jonka on suunnitellut porilainen Olli Johan Lindroos. Korut ovat porilaista osaamista ja käsityötä.
pori_ketju_2-1_470.png

– Uskon, että korusta tulee myyntihitti. Povaan, että P-kirjain, jossa on kruunu päällä, tulee olemaan halutuin malli. Niitä ollaan jo ennakkoon varattu meiltä jonkin verran, kertoo Lindroos, Kultasepänliike Esko Lindroos Oy:n luova johtaja.

Korusarjaan kuuluu kolme erilaista kaulakorua, kahdet korvakorut ja solmiopidikkeet sekä kalvosinnapit. Koruja saa ostettua Timanttisten myymälöistä Porista, timanttiset.fi-verkkokaupasta ja Olli Johan Lindroosin myymälästä Helsingin keskustan Stockmannilla. Korut tulevat esille myös Visit Poriin matkailijoita ja muita asiakkaita varten.

– Korut on suunniteltu 3D-tekniikalla, jonka jälkeen korujen muoto on tulostettu ja valettu. Materiaalina on käytetty kierrätyshopeaa, joka on puhdistettu ja uudelleen jalostettu. Hopeat on ostettu käytännössä porilaisilta asiakkailta, toteaa Lindroos.

Pori-brändätyt korut ovat pilotti, jolla testataan yritysyhteistyötä.

– Valmistelemme parhaillaan kilpailua, jonka kautta tullaan hakemaan muita vastaavia yhteistyökumppaneita. Siihen palataan tarkemmin tammikuussa, paljastaa viestintäyksikön päällikkö Salla Rajala Porin kaupungilta.