USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ

Olemme koonneet listan usein kysytyistä kysymyksistä helpottamaan matkailijan vierailua uniikissa kaupungissamme! Tältä sivulta löydät vastauksia yleisimpiin kysymyksiin Porin matkailuun liittyen. Alla olevista otsikoista klikkaamalla saat esille aihepiiriin liittyvät kysymykset.

SAAPUMINEN JA KULKUYHTEYDET

LIIKKUMINEN PAIKAN PÄÄLLÄ

MAJOITUS

SHOPPAILU JA OSTOKSET

RETKEILY JA VENEILY

MENOVINKKEJÄ JA TEKEMISTÄ

Mitä tekemistä Porissa on lapsille?
Niin paljon, ettei kaikkea millään ehdi yhdessä päivässä! Kirjurinluodosta löytyvät mm. Pelle Hermannin leikkimaa ja Liikennepuisto Vinkkari. Vesileikkejä voi harrastaa paitsi uimahallissa ja maauimalassa, myös Kirjurinluodon ja Yyterin rannoilla.
Vauhdikkaampaa menoa tarjoavat Yyterissä Seikkailupuisto Huikee ja keskustassa Leos Leikkimaa ja Irti maasta.

Luontotalo Arkissa on paljon mielenkiintoista nähtävää ja Satakunnan museo järjestää työpajoja lapsille. Näiden lisäksi tarjolla on lapsille suunnattuja teatteriesityksiä ja muita tapahtumia, joita voi selata Porin kaupungin tapahtumakalenterista

Mitä voin harrastaa Yyterin alueella?
Oikeastaan kysymys kuuluu, että mitäpä et voisi Yyterissä harrastaa! Yyteri on auringonpalvojien paratiisi, mutta myös paljon, paljon muuta ympärivuotiseen tekemiseen. Olitpa sitten perheseikkailija, luontoretkeilijä, nautiskelija tai toimintasankari, Yyteri on juuri sinua varten. Tutustu Yyterin monipuolisiin palveluihin ja aktiviteetteihin osoitteessa visityyteri.fi.

Mitä kannattaa nähdä ja tehdä, jos aikaa Porissa on vain yksi päivä?
Pori-päivä kannattaa aloittaa tutustumalla keskustaan ja Kivi-Poriin, jonka alueelta löytyvät kaikki tärkeimmät nähtävyydet, kuten Raatihuone, kaupungintalo ja Keski-Porin kirkko. Nälän voi taltuttaa jossakin keskustan useista ravintoloista ja suunnata sitten ulkoilemaan vaikka Kirjurinluotoon tai Yyteriin. Tai miltä kuulostaisi kuljeskelu merellisen Reposaaren puutalokortteleiden lomassa? Sateen sattuessa voi valita kulttuurielämyksen Porin taidemuseossa tai Satakunnan museossa.  Tutki Porin nähtävyyksiä näppärästi samasta paikasta Visit Porin verkkosivuilta.

Missä kannattaa kahvitella, lounastaa ja illallistaa?
Valinnanvaraa riittää sekä keskustassa että keskustan ulkopuolella, katso verkkosivuiltamme ravintolavinkit ja kahvilavinkit.

Mitä museoita ja taidegallerioita Porissa on?
Verkkosivumme tarjoavat tietoa Porin laajasta museotarjonnasta. Galleriakierroksen voi tehdä vierailemalla esimerkiksi P-galleriassaPoriginal-galleriassa ja Galleria 3H+K:ssa.

Miten pääsen tutustumaan porilaisiin pienpanimoihin?
Neljän pienpanimon opastettu kierros on loistava tapa tutustua Porin omaleimaiseen olutkulttuuriin! Osta lippu kierrokselle Visit Porin verkkokaupasta.

Mistä voin varata opastetun kaupunkikierroksen?
Auktorisoidun Pori-oppaan voit varata ottamalla yhteyttä Visit Porin toimistoon. Mikäli haluat tutustua kaupunkiin kävellen, se onnistuu esimerkiksi lähtemällä mukaan Visit Porin järjestämille kävelyretkille, jotka löytyvät verkkokaupastamme shop.visitpori.fi.

Mistä saan apua ryhmäni Pori-päivän ohjelman suunnittelemiseen?
Ryhmille laadittuihin retkiin ja ohjelmaehdotuksiin voit tutustua täällä. Räätälöimme mielellämme myös ryhmänne toiveiden mukaisen Pori-päivän! Ota yhteyttä Visit Poriin ja suunnitellaan yhdessä!