Uniikit lahjat kuusen alle

Jos tämän vuotiset joululahjat ovat vielä hankkimatta tai kaipaat uniikkia yllätystä läheisillesi niin kannattaa suunnata ostoksille Visit Poriin. Meiltä löytyy jokaiselle jotakin ripauksella porilaista huumoria.

Vaihtoehtoja on monia. Miten olisi sukat kylmiin iltoihin kera lämpimän teen tai uniikki porisuhde-kassi todella porilaisella tekstillä.  

Alusvaatepuoleltamme löydät sukkia kahdessa eri värissä; valkoinen ja musta, sekä alushousuja miehille ja naisille. Kyseessä ei kuitenkaan ole mitä tahansa alusvaatteita, vaan mustia sukkia koristaa ”men ny” -teksti ja valkoisissa sukissa lukee “hei ny”. Miesten boksereissa sen sijaan on teksti ”lepotilassa, muttei talviunilla” ja naisten hipstereissä ”pesä, johon kelpaa kömpiä”.  

Brändituotteet jouluteemassa
Porilaiset hipsterit ja kalsarit, by Visit Pori

 

Pori-muki ja -tee ovat täydellinen kombo yhdessä. Mukeja on kahdella eri tekstillä; ”Mua o vaa yks.” ja ”San asias.”. Tee taas on maultaan herkullinen kinuski-karpalo. Tähän komboon voit myös lisätä Pori-sukat, jotta ystävä pysyy lämpimänä koko talven.  

Porisuhde-kasseja on saatavilla neljällä erilaisella tekstillä. Tul ny kattoo mikä ois sun tai ystävän lemppari! 

 

Mikäli pää menee pyörälle vaihtoehtojen paljoudesta, on lahjakortti oiva vaihtoehto. Visit Porin lahjakortilla ystäväsi voi valita itselleen mieluisan lahjan.