Tutustu ja osta tuotteita sekä elämyksiä verkkokaupastamme

Visit Porin verkkokaupassa on tarjolla monenlaisia elämyksiä ja aktiviteetteja ja lisäksi verkkokaupasta voit ostaa upeita Yyteri- ja Pori-tuotteita. Käy siis tutustumassa tarjontaan osoitteessa shop.visitpori.fi!

Elämykset ja aktiviteetit

Porin seudulta löytyy tekemistä niin menevälle kuin rennommallekin vapaa-ajan viettäjälle. Ota siis rennosti ja anna fiiliksen viedä! Verkkokaupastamme löydät tekemistä moneen makuun: voit vaikka lähteä opastetulle kajakkiretkelle tai vuokrata kajakkeja omaan käyttöösi. Lisäksi voit osallistua esimerkiksi pienpanimokierrokselle, onhan Pori pienpanimoiden pääkaupunki! Hypnoosin salat -pakohuonepeli sen sijaan tarjoaa jännitystä ja mysteereitä sinulle ja ryhmällesi. Käy siis tutustumassa monipuoliseen tarjontaan täältä ja varaa paikkasi jo pian!

Merimaisema

Kävelykierrokset ja päiväretket

Valitse itsellesi ja ystävällesi, perheellesi tai ryhmällesi sopiva kierros monipuolisesta valikoimastamme. Lähde esimerkiksi tutustumaan omaleimaiseen Reposaareen joko kävellen tai bussikierroksella ryhmäsi kanssa. Voit myös lähteä tutstumaan historiaa huokuviin puutaloidylleihin Porin viidenteen kaupunginosaan eli "Viikkariin" tai kuudenteen kaupunginosaan eli "Kuukkariin". Lähde myös vaikkapa puistokävelylle Käppärän hautausmaalle selvittämään, kenen hautapaadessa on musta pantteri ja kuulemaan Juseliuksen Mausoleumin kiehtova tarina sekä paljon muuta! Jännitystä kaipaavan kannattaa sen sijaan suunnata Porin vanhan keskustan alueelle kummitustarinoita kuulemaan. Valikoimaa löytyy siis jokaiseen makuun, joten kannattaa käydä kurkkaamassa nämä ja monet muut kävelykierrokset täältä.

Juseliuksen mausoleumi

Veneretket

Jos mielesi halajaa merellisiin maisemiin, löytyy verkkokaupastamme vaihtoehtoja myös tähän. Voit lähteä kalastusveneellä Selkämeren merenkulun historiassa merkittävän roolin omaavalle Säpin majakkasaarelle. Säpissä pääset ihastelemaan monipuolista luontoa ja yhtä Suomen hienoimpaa majakkaa. Voit myös lähteä veneretkelle Iso-Enskeriin kokemaan merellinen vesielämys ja karun kaunis Iso-Enskerin saari. Ikiajoista ennallaan säilynyt Selkämeren kansallispuiston ulkosaariston osa on ehdottomasti kokemisen arvoinen! Veneretkiin voit tutustua tarkemmin täältä.

Veneretki

Yyteri-tuotteet

Yyteri tarjoaa elämyksiä ja seikkailuja niin aikuisille kuin lapsillekin ja Yyteri onkin kuin maanpäällinen paratiisi ympäri vuoden. Verkkokaupassamme voit inspiroitua Yyteristä ihanien Yyteri-tuotteiden kautta, ajasta ja paikasta riippumatta!

Yyteri-tuotteita

Pori-tuotteet

Yyteri-tuotteiden lisäksi verkkokaupastamme löytyy myös monipuolinen valikoima Pori-tuotteita. Käy siis ihmeessä tutustumassa myös näihin tuotteisiin ja tunnista itsessäsi asuva Pori-spirit! Upeat ja sympaattiset Pori-tuotteet sopivat mainiosti niin itselle kuin  lahjaksi lahjaksi kaverille.

Tuotteita