Tutustu ja osta tuotteita sekä elämyksiä verkkokaupastamme

Visit Porin verkkokaupassa on tarjolla monenlaisia elämyksiä ja aktiviteetteja ja lisäksi verkkokaupasta voit ostaa upeita Yyteri- ja Pori-tuotteita. Käy siis tutustumassa tarjontaan osoitteessa shop.visitpori.fi!

Elämykset ja aktiviteetit

Porin seudulta löytyy tekemistä niin menevälle kuin rennommallekin vapaa-ajan viettäjälle. Ota siis rennosti ja anna fiiliksen viedä! Verkkokaupastamme löydät tekemistä moneen makuun: voit vaikka lähteä potkukelkkasafarille auringonlaskuun tai osallistua esimerkiksi pienpanimokierrokselle, onhan Pori pienpanimoiden pääkaupunki! Hypnoosin salat -pakohuonepeli sen sijaan tarjoaa jännitystä ja mysteereitä sinulle ja ryhmällesi. Käy siis tutustumassa monipuoliseen tarjontaan täältä ja varaa paikkasi jo pian!

Panimokierros
Panimokierros, by Visit Pori / BeerHunters

Kävelykierrokset ja päiväretket

Valitse itsellesi ja ystävällesi, perheellesi tai ryhmällesi sopiva kierros monipuolisesta valikoimastamme. Lähde esimerkiksi tutustumaan omaleimaiseen Reposaareen joko kävellen tai bussikierroksella ryhmäsi kanssa. Voit myös lähteä tutustumaan historiaa huokuviin puutaloidylleihin Porin viidenteen kaupunginosaan eli "Viikkariin" tai kuudenteen kaupunginosaan eli "Kuukkariin". Lähde myös vaikkapa puistokävelylle Käppärän hautausmaalle selvittämään, kenen hautapaadessa on musta pantteri ja kuulemaan Juseliuksen Mausoleumin kiehtova tarina sekä paljon muuta! Valikoimaa löytyy siis jokaiseen makuun, joten kannattaa käydä kurkkaamassa nämä ja monet muut kävelykierrokset täältä.

Juseliuksen mausoleumi sisältä
Juseliuksen mausoleumi sisältä, by Porin kaupungin viestintä

Veneretket

Jos mielesi halajaa merellisiin maisemiin, löytyy verkkokaupastamme vaihtoehtoja myös tähän. Voit lähteä kalastusveneellä Selkämeren merenkulun historiassa merkittävän roolin omaavalle Säpin majakkasaarelle. Säpissä pääset ihastelemaan monipuolista luontoa ja yhtä Suomen hienoimpaa majakkaa. Voit myös lähteä veneretkelle Iso-Enskeriin kokemaan merellinen vesielämys ja karun kaunis Iso-Enskerin saari. Ikiajoista ennallaan säilynyt Selkämeren kansallispuiston ulkosaariston osa on ehdottomasti kokemisen arvoinen! Veneretkiin voit tutustua tarkemmin täältä.

Veneretki

Yyteri-tuotteet

Yyteri tarjoaa elämyksiä ja seikkailuja niin aikuisille kuin lapsillekin ja Yyteri onkin kuin maanpäällinen paratiisi ympäri vuoden. Verkkokaupassamme voit inspiroitua Yyteristä ihanien Yyteri-tuotteiden kautta, ajasta ja paikasta riippumatta! 

Kesä ja rantapäivä Yyterissä eivät olisi mitään ilman ihanan kevyttä hamam-pyyhettä! Myös omasta juomisesta kannattaa huolehtia Yyterin omalla juomapullolla. Pakkaa siis uikkarit, pyyhe ja aurinkorasvaa kassiin ja suuntaa Yyteriin!

Yyteri-tuotteita

Pori-tuotteet

Yyteri-tuotteiden lisäksi verkkokaupastamme löytyy myös monipuolinen valikoima Pori-tuotteita. Käy siis ihmeessä tutustumassa myös näihin tuotteisiin ja tunnista itsessäsi asuva Pori-spirit! Sympaattinen emalimuki on loistovalinta aamukahville tai eräretkille, samalla kahvia hörppiessä voi kirjoittaa vaikka tulevaa menestysromaania omaan uniikkiin vihkoon. Upeat ja sympaattiset Pori-tuotteet sopivat mainiosti niin itselle kuin  lahjaksi lahjaksi kaverille.

Tuotteita

Visit Porin lahjakortti 

Etkö osaa päättää sopivaa lahjaa, tai annatko lahjansaajan päättää itselleen sopivin? Visit Porin lahjakortti on loistava lahja! 

Lahjakortilla voi ostaa Visit Porin elämyksiä ja brändituotteita verkkokaupastamme ja matkailuneuvonnastamme.

Huomioithan, että verkkokaupasta ostettavissa oleva sähköinen lahjakortti on sähköpostitse toimitettava koodi, eikä siitä toimiteta erikseen postitse paperista lahjakorttia. Jos haluat paperisen lahjakortin, voit ostaa sen matkailuneuvonnastamme. 

 

Visit Porin lahjakortti
Visit Porin lahjakortti on oiva lahjaidea, by Visit Pori, Staart