Tuorin kartano

Tuorin kartano
-
-
Tuorin kartano
-
-
Tuorin Kartano mahdollistaa niin perhejuhlat kuin yritystilaisuudetkin!

Tervetuloa ainutlaatuiseen juhlataloon

Tuorin Kartano on vuonna 1909 rakennettu, huolella ja vanhaa kunnioittaen vaalittu juhlien pitopaikka muotopuutarhoineen. Kaunis miljöö mahdollistaa niin perhejuhlat, yritystilaisuudet kuin ainutlaatuiset hetket ja aktiviteetit yhdessä ystävien kanssa. Ylväät leijonat toivottavat sinut tervetulleeksi kokemaan elämyksellistä kartanotunnelmaa 10 minuutin ajomatkan päähän Porista.

Perhejuhlat

Onnistuneet juhlat jäävät mieleen elämän kohokohtina. Jotta juhlapäivä sujuisi mahdollisimman hyvin, kannattaa panostaa kokonaisuuteen, jossa tärkeimmät juhlatilaisuuden rakennusaineet, kuten tilat, miljöön somistus, kattaukset, tarjoilut, ystävällinen palvelu ja tarvittavat ohjelmaseremoniat on otettu huomioon yksityiskohtia myöten. Mitäpä jos jättäisit kaikki järjestelyt kokeneiden ammattilaisten hoidettavaksi ja nauttisit ainutkertaisesta tapahtumasta juhlavieraidesi kanssa?

Tuorin Kartanon kaunis miljöö, juhlasali ja pihapiirin monimuotoiset juhlatilat tarjoavat upeat puitteet erilaisten tilaisuuksien ja juhlien pitopaikaksi. Kartanon tilat mahdollistavat toiminnot noin 50 hengelle. Toimimme catering-palveluiden kanssa yhteistyössä ja huomioimme sinulle tärkeät toiveet ja erityisruokavaliot tarjoiluissa. Inspiroidumme maukkaasta lähiruoasta ja vuodenaikojen sesonkiherkuista. Tiloissamme on mahdollista tarjota myös alkoholipitoisia juomia, mikäli voit toimittaa ne itse paikalle.

Koulutukset ja kokoukset

Tuorin Kartanon tilat soveltuvat hyvin koulutus- ja kokoustapahtumiin, olivatpa kyseessä suunnittelupalaverit, strategiapäivät, myyntikokoukset, yrityksen sisäiset koulutus- ja virkistyspäivät tai vaikkapa hallituksen kokoukset. Nykyaikainen kokoustekniikka mahdollistaa tehokkaan vuorovaikutuksen. Päivä kokousvirvokkeineen ja ruokailuineen räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaan. Siihen on mahdollista yhdistää myös monimuotoista oheistoimintaa.