Tuorin kartano

Tuorin kartano ulkoa
Tuorin kartano sisältä
Tuorin kartano suihkulähde ja leijonapatsaat
Tuorin kartano ulkoa
Tuorin kartano sisältä
Tuorin kartano suihkulähde ja leijonapatsaat
Tuorin Kartano mahdollistaa niin perhejuhlat kuin yritystilaisuudetkin!


Tervetuloa ainutlaatuiseen juhlataloon

Tuorin Kartano on vuonna 1909 rakennettu, huolella ja vanhaa kunnioittaen vaalittu juhlien pitopaikka muotopuutarhoineen. Kaunis miljöö mahdollistaa niin perhejuhlat, yritystilaisuudet kuin ainutlaatuiset hetket ja aktiviteetit yhdessä ystävien kanssa. Ylväät leijonat toivottavat sinut tervetulleeksi kokemaan elämyksellistä kartanotunnelmaa 10 minuutin ajomatkan päähän Porista.

Perhejuhlat

Tuorin Kartanon kaunis miljöö, juhlasali ja pihapiirin monimuotoiset juhlatilat tarjoavat upeat puitteet erilaisten tilaisuuksien ja juhlien pitopaikaksi. Kartanon tilat mahdollistavat toiminnot noin 50 hengelle. Toimimme catering-palveluiden kanssa yhteistyössä ja huomioimme sinulle tärkeät toiveet ja erityisruokavaliot tarjoiluissa. Tiloissamme on mahdollista tarjota myös alkoholipitoisia juomia, mikäli voit toimittaa ne itse paikalle.

Koulutukset ja kokoukset

Tuorin Kartanon kauniit ja rauhalliset tilat soveltuvat hyvin koulutus- ja kokoustapahtumiin. Päivä kokousvirvokkeineen ja ruokailuineen räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaan.