TIE SYDÄMEEN KÄY VATSAN KAUTTA

Porista ja lähialueilta löytyy jokaisen makuun sopiva ravintola. Porilainen makumatka kuljettaa sinut moniin erilaisiin ruokiin ja juomiin, joten nälkä ja jano eivät varmastikaan jää vaivaamaan.

Petteri Rosenbom’s Steakhouse

Petteri Rosenbom’s Steakhousessa pääosassa on korkeatasoinen ruoka. Ravintolan pihvit paistuvat aidossa puuhiiliuunissa, joka takaa upean maun kaikenlaiseen ruokaan. Makuelämyksiä täydentää laaja juomavalikoima, josta löytyy laadukkaiden viinien ja shampanjoiden lisäksi hyvä kattaus pienpanimo-oluita. Meiltä myös yksityistilaisuudet ja pitopalvelu.

Petteri Rosenbom´s Steakhouse

 

Yrjönkatu 10

Yrjönkatu 10 on Porin keskustassa aivan torin laidalla sijaitseva hyvätunnelmainen baari. Isolle terassille aurinko paistaa lähes koko päivän. Baarista löydät vaihtuvan valikoiman maistuvia juomasekoituksia, joita ystävälliset baarimikot taituroivat intohimolla ja ammattitaidolla. Drinkkien ohella tarjolla on laaja valikoima erilaisia oluita paikallisista erikoisuuksista aina isoihin maailmanlaajuisiin brändeihin. Ravintolassa mahdollisuus järjestää myös yksityistilaisuudet ja ohjelmapalvelut.

Yrjönkatu 10 drinkit

 

Rosso

Tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Rossossa nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maailmankuuluista pizzoista, jotka paistetaan elävän tulen uunissamme. Lasten omalta ruokalistalta pienemmätkin herkkusuut löytävät mieluisen annoksen ja ravintolakokemuksen kruunaa hauska leikkinurkkaus. Rosson löydät Porin torin laidalta aivan kaupungin ytimestä.

Pöytävarauksen voit tehdä kätevästi verkossa: Rosso Pori | Varausjärjestelmä (s-varaukset.fi)

Rosson pizzaa ja muita herkkuja

 

Torero

Porin Torerossa sinulle tarjoillaan makuja maailmalta, suoraan hiiligrillin lämmöstä.

Torerossa voit piipahtaa tai viivähtää! Nopeampaan piipahtamiseen löytyy raikkaita drinkkejä ja viinejä sekä ruokalistalta tilanteeseen sopivaa pienempää syötävää. Voit myös nauttia olan takaa vaikkapa kolmen ruokalajin illallisesta tai jakaa annoksia yhdessä seurueesi kanssa: tilaa jaettavaksi pöytä täyteen pienempiä tapaksia tai testatkaa vaikkapa jaettava Toreron Pelti. Myös lapsille löytyy oma ruokalista.

Pöytävarauksen voit tehdä kätevästi verkossa: Torero Pori | Raflaamo.fi

Toreron herkkuja pöydässä

 

Amarillo

Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä.

Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä. Ainutlaatuista kokemusta kaipaavan kannattaa varata paikkansa The Tableen. Koko illan kestävä elämys tarjoaa herkuttelua, viihdettä ja paljon iloisia yllätyksiä. Porin Amarillosta löydät myös kaupungin suurimman ja upeimman kesäterassin!

Pöytävarauksen voit tehdä kätevästi verkossa – myös terassin puolelle: Amarillo Pori | Varausjärjestelmä (s-varaukset.fi)

Amarillo Pori sisäkuva

 

Coffee House

Pala rakkautta ja kasa ammattitaitoa. Niistä on kahvihetket Coffee Housella tehty.

Kahvilan löydät aivan kaupungin keskustan sykkeestä, kävelykadun varrelta. Kahvila on varustettu aurinkoisella ja viihtyisällä terassilla, jossa maistuvat Coffee Housen makeat ja suolaiset kahvileivät, yhdistettynä kylmiin ja kuumiin juomiin – laajasta valikoimasta löytyy taatusti mieluista nautittavaa jokaiselle!

-

 

Winston

Winston on pala porilaista pubikulttuuria.

Tulitpa yksin, kaksin tai seurassa – yhdelle, kahdelle tai useammalle – lukemaan lehtiä, pitämään hauskaa kavereiden kesken tai tekemään uusia tuttavuuksia, Winston on olohuoneesi.

Pub Winstonissa saat kokea palan porilaista pubikulttuuria ja Winston tarjoaakin kaikille jotakin: pelejä ja lehtiä viihtymiseen sekä talon täydeltä screenejä urheilun seuraamiseen. Winstonin vuokrattavat saunatilat kutsuvat löylyyn. Saunan lauteilla on tilaa jopa 20 hengelle. Lauteilta näet suoraan laajakuvatelevision tarjonnan.

Lue lisää täältä: Vuokraa Winstonin Harmaa Alue ryhmällesi! | Raflaamo.fi

Pub Winston on paikallisten olohuone.

 

ABC:t Tikkula, Huittinen, Kiikoinen

Mikäli matkan varrella yllättää nälkä, joko sinulle itsellesi, matkaseuralle tai vaikka ajoneuvolle, ABC-asemat Tikkulassa, Huittisissa ja Kiikoisissa palvelevat sinua! ABC-asemilla voit nauttia monipuolisen lounaan noutopöydästä, herkutella burgeraterialla, tilata annoksen a’la carte -listalta tai pitää ajomatkan ohessa mukavan pullakahvitauon. Kiireisempi matkaaja voi napata ruoat ja kahvit tietysti myös mukaansa, ja onnistuupa ABC:llä samalla ruokaostostenkin teko – Kiikoisissa palvelee Sale, Huittisissa ABC Market ja Tikkulassa saman rakennuksen S-market.

ABC Kiikoinen sisäkuva