Teknologiakeskus Pripoli - toimivat tilat moniin tarpeisiin

Pripoli auditorio
Pripoli auditorio
Kokoustila Ajatus
Kokoustila Ajatus
Kokoustila Ajatus
Kokoustila Ajatus
Kokoustila Akseli
Sauna & Oleskelu
Sauna & Oleskelu
Sauna & Oleskelu
Tapahtuma-aula
Tapahtuma-aula
Pripoli auditorio
Pripoli auditorio
Kokoustila Ajatus
Kokoustila Ajatus
Kokoustila Ajatus
Kokoustila Ajatus
Kokoustila Akseli
Sauna & Oleskelu
Sauna & Oleskelu
Sauna & Oleskelu
Tapahtuma-aula
Tapahtuma-aula
Auditorio Pripoli-salissa järjestät monenlaiset tilaisuudet, kuten esimerkiksi koulutukset ja musiikkiesitykset.

Auditorio Pripoli-salissa järjestät tilaisuudet väljästi turvavälejä noudattaen, on sitten kyse koulutuksesta, seminaarista tai vaikkapa musiikkiesityksestä. Yhdessä Tapahtuma-aulan kanssa tilat luovat toimivan kokonaisuuden esimerkiksi messuille, näyttelyihin tai iltajuhlaan. Koulutustilamme ovat muutettavissa myös kokouskäyttöön. kaikissa tiloissamme on laadukas kokoustekniikka ja viihtyisät puitteet.

Ota yhteyttä ja sovi esittely

esittely@pripoli.fi, puh. 044 701 1321, www.pripoli.fi

Auditorio Pripoli-Sali

Auditorio Pripoli-sali on edustava tapahtumapaikka kaikkiin koulutus-, kongressi-, juhla- ja esiintymistilaisuuksiin. Yhdistettynä toiminnallisesti vieressä sijaitsevaan Tapahtuma-aulaan, kokonaisuus palvelee erinomaisesti erilaisten teemojen ympärille toteutettavissa tapahtumissa, joissa on auditoriotilan lisäksi tarvetta vaikkapa näyttely- tai esittelytilalle. Auditorion erityisesti puhetilaisuuksiin keskittynyt tekniikka takaa onnistuneen kokonaisuuden ja miellyttävässä ympäristössä viihtyy koko päivänkin kestävissä tilaisuuksissa. Auditorion teknisiin vakivarusteisiin kuuluvat muun muassa huipputason dataprojektori, valkokangas, esityskone, mikrofonit ja nettiyhteyden osallistujille. Lisäksi meillä on auditorion tilaisuuksissa aina paikalla tekniikkavastaava huolehtimassa äänentoistosta ja mikrofoneista puhujille. Auditorio soveltuu erinomaisesti 100-450 henkilölle.

Koulutustila AJATUS

Koulutustila Ajatus tarjoaa monipuolisen tilan niin koulutus- ja kokouskäyttöön kuin vaikkapa tuote- tai yritysesittelytilaksikin. Tila soveltuu erinomaisesti 20–80 henkilölle. Tilan tekniikkaan kuuluu vakiovarusteina muun muassa huipputason dataprojektori, valkokangas, esityskone, mikrofoni ja nettiyhteydet kaikille osallistujille.

Tapahtuma-aula

Tapahtuma-aula on tyylikäs, avara ja tunnelmallinen tila, joka soveltuu erinomaisesti näyttely-, tuote- ja yritysesittely- tai juhlatilaksi. Avaran tilan korkeus on 6-15 m ja aulan juhlavuutta korostavat pylväät. Yhdistämällä Tapahtuma-aulan, koulutustila Ajatuksen, Pripoli-salin ja ravintola Pripolin kokonaisuus mahdollistaa isojen, yli 500 hengen tapahtumien järjestämisen.

Koulutustila AKSELI

Koulutustila Akseli on viihtyisä koulutus- ja palaveritila, joka soveltuu erinomaisesti 10–50 henkilölle. Tila on myös jaettavissa sermiovilla kolmeen eri osaan. Tilasta avautuu näkymä alapuolella, I. kerroksessa olevaan Tapahtuma-aulaan. Akseli sijaitsee K-rakennuksen II kerroksessa (hissi), Tapahtuma-aulan yläpuolella. Tilan tekniikkaan kuuluu vakiovarusteina muun muassa huipputason dataprojektori, valkokangas, esityskone ja nettiyhteydet kaikille osallistujille.

Sauna&Oleskelu

Sauna & Oleskelu on parhaimmillaan yrityksen sisäisissä palavereissa, jotka mahdollisesti jatkuvat saunomisen merkeissä työajan jälkeenkin. Tila soveltuu 19:sta henkilölle, ja muodostuu oleskelu-/kokoustilasta, puku-, pesu- ja saunatiloista. Oleskelu- ja kokoustilassa on mm. neuvottelupöytä 10 henkilölle ja istuinpaikat yhteensä 19 hengelle. Tilan tekniikkaan kuuluu dataprojektori, valkokangas, sekä mediakeskus, jonka kautta on musiikin kuuntelu ja televisionkatselumahdollisuus. Tilasta on myös käynti parvekkeelle, jossa on tupakointimahdollisuus.