Teknologiakeskus Pripoli

Teknologiakeskus Pripoli
Teknologiakeskus Pripoli
Teknologiakeskus Pripolissa on tiloja useille samanaikaisille tapahtumille tai suuremmallekin kokoukselle, jossa on useita rinnakkaisia kokouksia tai koulutuksia – tai vaikkapa näyttely sekä iltajuhlat. Meillä on viisi erikokoista, tasokasta ja viihtyisää kokoustilaa; 420 hengen auditorio Pripoli-salista 19 hengen kokoustilaan. Monikäyttöinen tapahtuma-aula toimii erinomaisesti vaikka näyttelytilana. Tilat sijaitsevat toistensa läheisyydessä. Olet tervetullut tutustumaan tiloihimme! Tilaesittelyn yhteydessä meillä on mahdollisuus suunnitella paikanpäällä tilaisuutenne tarkempia järjestelyjä. Yhteyshenkilömme toimii siis apunanne jo tilaisuutta edeltävän suunnitteluprosessin ajan. Tekniikkahenkilömme opastaa laitteistojen toiminnassa ja päivystää talossa tilaisuutenne aikana. Onnistunut tapahtuma syntyy yhteistyössä!

 

Auditorio

Pripoli-sali on parhaimmillaan kokous-, kongressi-, juhla- tai esiintymistilana.
Auditorio soveltuu erinomaisesti 100-420 hengelle. Pripoli-sali on ravintola Pripolin ja tapahtuma-aulan välittömässä läheisyydessä.

Tapahtuma-aula

Tapahtuma-aula on tyylikäs, avara ja tunnelmallinen juhlatila tai näyttely-, tuote- ja yritysesittelytilaksi. Tapahtuma–aulan tilan korkeus on 6-15 m ja aulan juhlavuutta korostavat pylväät.
Tilassa on järjestetty vuosien varrella lukemattomia yritys- ja perhejuhlia sekä näyttelyitä.
 Tilojen läheisyys mahdollistaa myös tilojen toisiaan toiminnallisesti tukevan käytön.
Tila soveltuu erinomaisesti 50-500 hengen tapahtumiin.
Yhdistämällä tapahtuma-aulan, kokoustila Ajatuksen, Pripoli-salin ja ravintola Pripolin isojen, yli 500 hengen tapahtumat mahdollistavaksi kokonaisuudeksi.

Kokoustila Ajatus

Kokoustila Ajatus on parhaimmillaan kokous-, koulutus-, tuote- tai yritysesittelytilana. Kokoustila soveltuu erinomaisesti 20–70 hengelle.
Kokoustilan tavanomaisen varustuksen lisäksi tilassa on sohvia ja raheja, joita voi hyödyntää esim. ideoinnin tai ryhmätöiden tarpeisiin.
Tila on yhdistettävissä toiminnallisesti tapahtuma-aulaan!

Kokoustila Akseli

Kokoustila Akseli on omimillaan kokous-, palaveri- tai koulutustilana. Tila soveltuu erinomaisesti 10–40 hengelle.
Tila on myös jaettavissa sermiovilla kolmeksi eri tilaksi. Tilasta avautuu näkymä alapuolella, I. kerroksessa olevaan Tapahtuma-aulaan.
Kokoustila Akseli sijaitsee K-rakennuksen II kerroksessa (hissi), Tapahtuma-aulan yläpuolella.

Kokoustila Sauna & Oleskelu

Tila on parhaimmillaan yrityksen sisäisissä palavereissa, jotka mahdollisesti jatkuvat saunomisen merkeissä työajan jälkeenkin.
Tila soveltuu 19 hengelle. Tila muodostuu oleskelu-/kokoustilasta, puku-, pesu- ja saunatiloista.
Oleskelu- ja kokoustilassa on mm. kokouspöytä 10 hengelle ja istuinpaikat yhteensä 19 hengelle. Tilasta on käynti parvekkeelle, jossa on tupakointimahdollisuus. Tila sijaitsee K-rakennuksen II kerroksessa (hissi).