Talvinen Kirjurinluoto

Koe talvinen kirjurinluoto, jossa on tekemistä koko perheelle, myös perheen nelijalkaisille.

Luistele porukalla

Luistelemaan Kirjurinluodossa pääsee puistojääkentälle, joka sijaitsee pyöreän soraparkkipaikan ja Angry Birds -leikkipaikan vieressä. Luonnonjää on täysin kelien armoilla, eli pakkassäillä luistelu onnistuu varmimmin. Lähde siis koko perheen voimin luistelemaan Kirjuriin!

Lisäksi luistelemaan pääsee 500 metrin pituiselle valaistulle matkaluisteluradalle, joka sijaitsee Kirjurinluodontien varressa olevan punaisen suulin vieressä. Luisteluradan vieressä on myös grillipaikka, joten omat eväät kannattaa siis pakata mukaan.

Kirjurinluoto

Pulkkamäkiä moneen makuun

Perheen pienimille löytyy myös monia paikkoja laskea pulkalla, Kirjurinluodon pulkkamäki sijaitsee Pelle Hermannin leikkipuistossa aivan pysäköintialueen vieressä. Tai sitten koko perhe voi suunnata Kirjuriluoto Arenalle, mistä löytyy ainakin väljyyttä ja mäkistä maastoa. Huomioi, että mäet ovat täysin luonnonlumen armoilla.

Kirjurinluoto

Pelle Hermanni avoinna ympäri vuoden

Pelle Hermannin leikkipuisto palvelee kokonaisuudessaan säällä kuin säällä. Paikalliset osaavat hyödyntää puiston mahdollisuudet niin kesällä kuin talvella. Pelle Hermannin suuresta leikkipuistosta löytyy myös uusi esteetön musiikkileikkipaikka Virtuoosi, joka tarjoaa leikkijöille sulosävelmiä. Kävellessäsi leikkipuiston ohi et voi olla kuulematta näitä sävelmiä.

Talvinen Kirjurinluoto

Kuntoilijan paratiisi

Ulkoilu kirjurinluodossa on suosittua, sillä siellä polkuja ja reittejä riittää, sekä maisemat ovat aina henkeä salpaavat. Kirjurista löydät myös lenkkipolkujen varrelta kuntoilulaitteita, joissa saa hien pintaan aivan varmasti!

Luonnossa samoilun lisäksi Kirjurin voi kokea jopa hiihtäen. Hiihtämään pääsee useilla eri mittaisilla laduilla, ja ne sijaitsevat samoilla tutuilla paikoilla kuin ennenkin. Kurkkaa sijainti latukartasta.

Hiihtolatu

Grillipaikka ulkoilijoille

Grillipaikan löydät ystävyydenaukiolta, joka sijaitsee Shelliä vastapäätä. Muista ottaa omat puut mukaan.

Lisäksi matkaluisteluradan yhteydessä, Kirjurinluodontien varressa olevan punaisen suulin vieressä, on talven ajan toinen grillipaikka, jonne tuodaan kaupungin toimesta päivittäin polttopuita. Eli pakkaa ihmeessä omat eväät mukaan!