SuomiAreena 12.-16.7.2021

SuomiAreena
SuomiAreenan ohjelma vuodelle 2018 on julkaistu
SuomiAreena
SuomiAreena
SuomiAreena
SuomiAreena
SuomiAreenan ohjelma vuodelle 2018 on julkaistu
SuomiAreena
SuomiAreena
SuomiAreena
SuomiAreena tarjoaa viiden päivän ajan näköalapaikan suomalaiseen yhteiskunnalliseen keskusteluun. Hybriditapahtuma näkyy ja kuuluu Porissa sekä Helsingissä. Porissa keskustellaan maanantaista torstaihin.

 

MTV ja Porin kaupunki järjestävät SuomiAreenan 12.–16.7.2021 hybriditapahtumana.
Porissa keskusteluja voi tulla paikan päälle kuunteleman Porin kauppatorilla maanantaista torstaihin.

Keskusteluita tänä kesänä on luvassa yhteensä 120.

Tapahtuma toteutuu Porissa ja Helsingissä, ja keskustelutilaisuuksia järjestetään neljällä eri lavalla: Porin torilla, Pöllölaakson studioilla ja Allas Sea Poolilla Helsingissä. Pori-lavalle ja Allas Sea Poolin lavalle on mahdollista ottaa yleisöä, mikäli alueelliset rajoitukset sen sallivat.

SuomiAreenan pääyhteistyökumppaneita ovat Metsähallitus, Telia ja TietoEVRY. SuomiAreenan arvot ovat avoimuus, moniääninen keskustelu, tasa-arvo, rohkeus ja rentous.

SuomiAreenan kaikki sisällöt ovat katsottavissa suorina lähetyksinä mtv-palvelussa. Nostoja keskusteluista voi seurata helposti myös Digitan mahdollistamalta SuomiAreenaTV-kanavalta, jossa on käytössä osallistavat kyselyt HybridiTV-palveluita hyödyntäen. MTV3-kanava näyttää SuomiAreenan puheenjohtajatentin sekä politiikan puheet suorina iltaisin.

 

Yhteystiedot:

Porin keskusta
28100 Pori