Shoppailua ja majoitusta porilaiseen tapaan 

Porin keskusta kutsuu majoittumaan ja shoppailemaan. On kävelykatua, kauppatoria, kauppahallia, pieniä liikkeitä sekä kaiken kattavat Sokos, perinteikäs Muotitavaratalo Ratsula ja moderni Kauppakeskus Puuvilla. Kaupunkilomailijan kannattaakin napata alla olevat vinkit korvan taakse! 

Majoitu Porin ytimessä 

Jos halajat keskustan kupeeseen, on Original Sokos Hotel Vaakuna Pori oiva valinta. Vaakuna sijaitsee aivan keskustan ytimessä, Porin torin laidalla. Hotellista löytyy jokaiselle matkaajalle sopiva ratkaisu aina rauhallisista yhden hengen huoneista viihtyisiin perhehuoneisiin. Hotellin laadukkaat huoneet, sydämellinen palvelu ja mahtava aamiainen takaavat onnistuneen vierailun! 

Sokos Hotel Vaakunassa on Porin teatterin teemahuone.

Sokoksella viihtyvät kaikki 

Keskellä Poria, legendaarisen kävelykadun varrella palvelee elämyksellinen ostosympäristö. Sokoksella hyvä palvelu tarkoittaa viihtyisää ja elämyksellistä ostosympäristöä, laadukasta ja muodikasta tuotevalikoimaa, ystävällistä ja asiantuntevaa henkilökuntaa sekä korkeatasoisia täydentäviä palveluja, kuten pukeutumis- ja kauneusneuvojapalvelu. Tavaratalon yhteydessä toimii myös muun muassa viihtyisä kahvila Coffee House, jossa voi shoppailun ohessa hengähtää hetken vaikkapa kahvikupposen äärellä. 

Sokos Satakunta

Ainutlaatuinen palveleva Muotitavaratalo keskellä Poria 

Muotitavaratalo Ratsulassa on neljä kerrosta muotia ja sisustusta koko perheelle. Ratsula tunnetaan hyvästä palvelustaan ja ainutlaatuisesta valikoimastaan. Ammattitaitoiset pukeutumisneuvojat opastavat muotiin liittyvissä asioissa ja asiakkaita palvelee tarvittaessa myös verkkokauppa. 

Muotitavaratalo Ratsula

Historiallinen kulttuurimiljöö yhdistettynä moderniin kauppakeskukseen 

Puuvillan kaupunkikorttelissa historiallinen kulttuurimiljöö yhdistyy ainutlaatuisella tavalla moderniin kauppakeskukseen. Puuvilla on Satakunnan suurin kauppakeskus Porin ydinkeskustan tuntumassa. Asiakkailleen Puuvilla tarjoilee yli 70 liikettä ja 2 000 maksutonta pysäköintipaikkaa. Puuvilla on vetovoimainen kaupan, palvelujen, koulutuksen, tapahtumien, kulttuurin – ja tulevaisuudessa myös asumisen – keskittymä! 

Kauppakeskus Puuvilla

Torilla tavataan 

Porin perinteikäs Kauppatori sijaitsee keskeisellä paikalla aivan kaupungin ytimessä.  

Torilta löydät esimerkiksi vihannekset, marjat, tuoreet kalat, kukka-amppelit sekä perinteiset pärekorit. Tunnelmasta voi nauttia torikahviloissa ja katuruokakojuissa. 

Kauppatorilla on myös Porin kaupunkiliikenteen terminaali. Hyppää siis bussin kyytiin ja hurauta vaikkapa Yyterin dyyneille tai idyllisen ihanaan Reposaareen. Psst. Citylinjan sähköbusseilla pääset eurolla niin matkakeskukseen kuin Kauppakeskus Puuvillaankin. 

Vihanneksia torilla

Kävishengailua Porikortteleissa 

Käviksellä porilaisuus tiivistyy ja ulkopaikkakuntalaiset pääsevät kokemaan karhukaupungin uniikin tunnelman. Porin sydän kävelykatu ja sen lukuisat putiikit löytyvät ihan kauppatorin kupeesta. 

Täällä omintakeinen kulttuuri, ravintolat ja yöelämä tuulettavat ihmisten ajatuksia samalla, kun erikoisliikkeet mahdollistavat arjen löydöt: ihania sisustusliikkeitä, secondhand-putiikkeja sekä kivijalkavaatekauppoja. Suosi siis paikallista! 

Kävelykatu

Matkamuistot Visit Porista 

Tunnista itsessäsi asuva Pori-spirit, päivitä tyylisi ja hanki vaikkapa tuliaisiksi Pori-brändituotteita. Visit Porista löydät hauskat ja uniikit Pori- ja Yyteri-tuotteet. Mahtavia tuotteita voit ostaa kätevästi verkkokaupastamme tai poikkeamalla Visit Porin matkailuinfoon (Yrjönkatu 13). 

Karhumukin ja muut Pori-tuotteet voit ostaa verkkokaupastamme shop.visitpori.fi