Satakunnan Museo

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Vuoden museo 2019 -tittelillä palkittu maakuntamuseo, jonka näyttelyissä esillä Satakunnan ja Porin historia!

Porin keskustassa sijaitseva Satakunnan Museo on Vuoden museo 2019 -tittelillä palkittu historiallinen museo, jonka näyttelyt kertovat Satakunnan ja Porin historiasta. Museon näyttelytila Salissa esitellään näyttelyitä myös muista aiheista. Museossa järjestetään myös luentoja, konsertteja ja muita tapahtumia.

Perusnäyttely Elon merkkejä

Satakunnan Museon uusi Elon merkkejä –perusnäyttely kertoo kolmessa kerroksessa menneiden ja nykyistenkin sukupolvien Satakunnasta, sen elämästä, ilmiöistä ja persoonista. Nähtävää, tutkittavaa ja tekemistä löytyy koko perheelle.

Kävijät voivat esimerkiksi kurkistaa eri aikakausien koteihin, tutkia Porin kaupunkikuvan muutoksia, ihastella pukumuotia rautakaudelta 1900-luvulle asti, leikkiä kauppaa, huristella pikkuautoilla pitkin Porin katuja ja jopa kyntää peltoa hevosen kanssa – ainakin melkein!

Vaihtuvat näyttelyt

Esillä olevat vaihtuvat näyttelyt tutustuttavat kävijöitä uusiin ja mielenkiintoisiin aiheisiin sekä paikallisen historian ilmiöihin. Tutustu vaihtuviin näyttelyihin Satakunnan museon sivuilta.

Mobiilioppaat

Tutustu Satakunnan Museon mobiilioppaisiin:

-Lähde Lempi Amandan ja Juhon Henrikin kanssa Satakuntaan vuosina 1917-1918
-Kierros Porin teollisuusmaisemassa
-Jazzin kaikuja Porissa

Aukioloajat

Tiistaista sunnuntaihin klo 11-18

Keskiviikkoisin klo 11-20

Maanantaisin suljettu

Poikkeusaukioloajat