Satakunnan Museo

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Vuoden museo 2019 -tittelillä palkittu maakuntamuseo, jonka näyttelyissä esillä Satakunnan ja Porin historia!


SULJETTUNA PORIN KAUPUNGIN KORONARAJOITUSTEN VUOKSI TOISTAISEKSI.

Porin keskustassa sijaitseva Satakunnan Museo on Vuoden museo 2019 -tittelillä palkittu historiallinen museo, jonka näyttelyt kertovat Satakunnan ja Porin historiasta. Museon näyttelytila Salissa esitellään näyttelyitä myös muista aiheista. Museossa järjestetään myös luentoja, konsertteja ja muita tapahtumia.

Perusnäyttely Elon merkkejä

Satakunnan Museon uusi Elon merkkejä –perusnäyttely kertoo kolmessa kerroksessa menneiden ja nykyistenkin sukupolvien Satakunnasta, sen elämästä, ilmiöistä ja persoonista. Kesäkuussa 20 näyttelyssä on nähtävillä myös uusia vitriinikokonaisuuksia. Nähtävää, tutkittavaa ja tekemistä löytyy koko perheelle.

Vaihtuvat näyttelyt

Satakunnan Museon Porilaine-näyttely jatkuu 27.9.20 asti Salissa. Porilaine pureutuu porilaisten lempipaikkoihin, murteeseen ja kaupunkilaisten värikkäisiin elämäntarinoihin vuosisatojen varrelta.

Esillä olevat vaihtuvat näyttelyt tutustuttavat kävijöitä uusiin ja mielenkiintoisiin aiheisiin sekä paikallisen historian ilmiöihin.

Mobiilioppaat

Tutustu Satakunnan Museon mobiilioppaisiin:

-Lähde Lempi Amandan ja Juhon Henrikin kanssa Satakuntaan vuosina 1917-1918
-Kierros Porin teollisuusmaisemassa
-Jazzin kaikuja Porissa

Aukioloajat

Satakunnan alueellisen tartuntatautien torjunnan työryhmä ATTR:n suositusten mukaisesti museon toimipisteet avataan yleisölle jälleen tiistaina 27.4.2021. Tervetuloa!

Tiistaista sunnuntaihin klo 11-18

Keskiviikkoisin klo 11-20

Maanantaisin suljettu

Poikkeusaukioloajat

Yhteystiedot:

Hallituskatu 11
28100 Pori
Disabled access