Sahakosken Pirtti

Sahakosken Pirtti panoraamakuva
Sahakosken Pirtti panoraamakuva
Luonnonkaunis ja viihtyisä virkistyskeidas erämaisessa rauhassa, mutta silti lähellä kaupunkia.


Sahakosken Pirtti on luonnonkaunis ja viihtyisä virkistyskeidas erämaisessa rauhassa, mutta silti lähellä kaupunkia, helposti ja nopeasti saavutettavissa. Voit vuokrata Pirtin savusaunoineen vaikka yhdeksi illaksi, mutta yhtä hyvin koko lomaviikoksi. Voit kalastaa viereisessä joessa, retkeillä lähimaastoissa ja pulahtaa lampeen, jonka vesi pulppuaa kolmesta lähteestä.

Yöpyä voit niin Pirtissä, Pikkupirtissä, Sopissa kuin kodassakin.

Kokoukset

Sahakosken Pirtti on hyvää henkeä huokuva, viihtyisä ja toimiva kokouspaikka. Se on valoisa ja lämminhenkinen ja tarjoaa huippu-kokoustekniikan sekä puitteet kahvitteluun ja ruokailuun. Ison, käsityönä tehdyn pirttipöydän ääreen mahtuu noin 18 henkilöä, ja seinustoilla oleville vanhoille teatteri-istuimille vielä seitsemän palaveeraajaa lisää. Yhteensä siis n. 25 henkilöä.

Kivenheiton päässä Pirtistä on toinen kokoustilamme Soppi, entiseen autotalliin remontoitu persoonallinen piilopaikan tapainen huone, jonne voi sähköisen nosto-oven ansiosta taluttaa demonstrointimielessä vaikkapa moottoripyörän tai muuta tarvittavaa kalustoa.

Lammen rannalla on avara ja valoisa, mutta myös tunnelmallinen Kota. Se tarjoaa mieleenpainuvat puitteet niin palavereille kuin vapaa-ajan hetkiinkin. Avotulen äärellä voi sekä valmistaa ruokaa että nauttia siitä. Tai vain odotella kaikessa rauhassa viereisen savusaunan lämpiämistä.