Opasvälitys

Tervetuloa tutustumaan Porin monipuolisiin vierailukohteisiin! Tulitpa yksin, kaksin, perheesi tai ryhmäsi kanssa Pori tarjoaa monia mahdollisuuksia tutustua kaupunkiin, sen nähtävyyksiin, luontoon ja saaristoon. Kesäaikaan Porissa järjestetään mm. viikoittaisia kävelykierroksia, veneretkiä saaristoon ja jokiristeilyjä. Tilauksesta ryhmille opastettuja bussikierroksia, joiden kesto, reitti ja teema voidaan räätälöidä ryhmän toiveiden mukaisesti. Visit Pori välittää auktorisoituja oppaita kiertoajeluille, kävelykierroksille ja teemaretkille. Porin Opaskilta ry:n pätevät oppaat opastavat eri kielellä, suomen lisäksi mm. ruotsiksi, englanniksi, venäjäksi, saksaksi ja espanjaksi. Ammattitaitoisen oppaan tunnistat hopeisesta tai kultaisesta GUIDE-merkistä.

Kaikki opastetut tilauskierrokset veloitetaan kierroksen keston mukaan poikkeuksena kuitenkin teemalliset opastukset, kävelykierrokset, veneretket ja risteilyt joiden hinta poikkeaa opastushinnoista. Opastus suomeksi, englanniksi, ruotsiksi, venäjäksi, espanjaksi ja saksaksi. Kielilisä 25 %.
Hinnat sisältävät opastuspalkkion, opasvälityksen sekä alv 24 %:n. Minimiveloitusaika on 1 tunti. Opastushinnat eivät sisällä kuljetusta. Kierroksen kesto sopimuksen mukaan.

Tapahtumajärjestäjät
Oppaan kanssa koet enemmän  -  Visit Pori / Staart


Peruutus
Jos peruutus tehdään myöhemmin kuin 48 tuntia ennen opastuksen alkamista, peritään tunnin hinta (75/150 eur). Samana päivänä peruutetuista tai kokonaan perumatta jätetyistä opastuksista peritään täysi hinta.