Porin kesä on tapahtumia täynnä

Pori kuuluu Suomen tapahtumakaupunkien huippukastiin. Tartu siis hetkeen ja tule nauttimaan Porin monipuolisesta tapahtumatarjonnasta! 

Kotimaisen musiikin helmi Porissa 

Kotimaisen musiikin helmi eli tietysti Iskelmä Festivaali järjestetään ensimmäistä kertaa Porin Kirjurinluoto Arenalla 2.–3. heinäkuuta! Parhaita kotimaisia tarjoileva festivaali nousee Kirjurinluodon idylliselle tapahtuma-alueelle, jossa pääset nauttimaan kotimaisten ykkösartistien livemusiikista sekä tapahtuman oheisohjelmasta. Festarialueelle nousee myös mahtava VIP-alue palveluineen. Käy kurkkaamassa lisätietoja sekä festivaalin ohjelma täältä ja osta lippusi jo pian Tiketistä tai Lippupisteestä

Iskelmä Festivaali Porissa 26.-27.6.2020.

Kesän kuumin kilpailu 

Yyteri Sandstorm tuo 2.–3.7. kaupunkiin toistasataa kovakuntoista urheilijaa, joiden kestävyyttä, voimaa, taitoa, ketteryyttä ja joukkuehenkeä testataan yleisöäkin hengästyttävissä lajeissa. 

Perjantaina kannattaa suunnata koko perheen voimin Kauppakeskus Puuvillaan, jossa sisätiloihin rakennetulla kisa-areenalla Elite-sarjan joukkueet ottavat mittaa toisistaan. Lauantaina kilpailu käydään Yyterissä Virkistyshotellin rannalla, jossa kuumaa on muukin kuin hiekka - rannalle suuntaavien auringonpalvojien kannattaakin tällöin siirtyä viltiltään kisa-areenan laidalle kannustamaan. Tapahtuman ollessa yleisölle maksuton niin syitä jättää tulematta on todellakin vaikea keksiä. 

Lisätietoja tapahtumasta ja sen ohjelman löydät täältä

Yyteri Sandstorm

Jokamiesluokan SM-mitalit ratkaistaan Porissa

Autourheilun jokamiesluokan SM-loppukilpailuja on ajettu vuodesta 1979 lähtien. Mutta nyt 3.-4.7. tämä arvotapahtuma tuodaan lajin syntysijoille, Satakuntaan. Ja mikä parasta, yleisö on tervetullut kilpailutapahtumaan!

Satakunnan UA järjestää tulevassa viikonvaihteessa Työteknikko JM SM kilpailun Porin Hangassuon radalla. Kilpailu alkaa lauantaina 3.7. kello 10 ja lauantailta jatkoon päässeet ratkaisevat mitalien kohtalon sunnuntaina 4.7. kello 10 alkavassa kilpailussa. Sunnuntaina kello 9.45 kuullaan myös arvokisan henkeen kuuluva Maamme-laulu.

Kilpailua voi seurata paitsi paikan päällä, myös striimattuna. Lipunmyynti kilpailun seuraamiseksi tapahtuu alueelle saavuttaessa. Lippujen hinnat voit käydä katsomassa täältä. Molempien päivien striimistä vastaa Satakunnan Kansa. Osanottajalistan ja tulosseurannan löytää nettiosoitteesta www.jokkis.net.

Työteknikko JM SM 2021

Pori Jazz soi taas 

Kirjurinluodon legendaarisen Lokkilavan valtaa 15.–17. heinäkuuta kolmipäiväinen musiikkitapahtuma “Pori Jazz soi taas”. Mahtavaa musisointia ja kesäfiilistelyä on siis tarjolla! 
 
Iltapäivästä iltaan asti kestävissä konserttipäivissä kuullaan päivittäin eri esiintyjiä, joiden joukosta löytyy monia upeita artisteja. Pori Jazz soi taas –tapahtuman ohjelman voit katsoa täältä ja liput tapahtumaan voit ostaa Ticketmasterista. Porissa lippuja voi ostaa myös Visit Porista, Prismoista sekä Pori Jazzin toimistosta Porin Raatihuoneelta. Lisäksi tapahtumapäivinä lippuja saa ostettua myös portilta. 

Pori Jazz

Näköalapaikka suomalaiseen yhteiskunnalliseen keskusteluun  

Porin kaupunki ja MTV järjestävät SuomiAreenan 12.–16.7.2021 hybriditapahtumana, joka näkyy ja kuuluu Porissa sekä Helsingissä. 
Porissa keskusteluja voi tulla paikan päälle kuuntelemaan Porin kauppatorille maanantaista torstaihin. 

Tapahtuma sisältää yhteensä 120 keskustelua yhteisöllisyyden, digitaalisuuden ja luonnon teemoista. Pori-lavalla nähdään ja kuullaan keskusteluja esimerkiksi hyväntekeväisyydestä, demokratian vahvistamisesta, sekä lasten ja nuorten unelmista. Keskusteluissa on mukana muun muassa politiikan päättäjiä, kansalaisvaikuttajia, opiskelijoita, taiteilijoita, urheilijoita, liike-elämän edustajia, oppilaitoksia ja järjestöjä. 

Pori-lavan lisäksi ohjelmaa järjestetään Helsingissä Allas Sea Poolilla. Lisäksi osa ohjelmasta kuvataan MTV:n Pöllölaakson studioilla. Studioille ei oteta yleisöä vaan sen sijaan keskustelut voi katsoa mtv-palvelusta.

Suomi Areenan koko ohjelman sekä aikataulut voit katsoa täältä.

SuomiAreena

Kesän paras futistapahtuma 

Pori Cup kerää joka vuosi huikean määrän jalkapallojoukkueita Poriin neljän päivän ajaksi. Turnausta on järjestetty jo vuodesta 2004 ja tapahtuma on suurin jokavuotinen urheilutapahtuma Porissa.

Tänä vuonna Pori Cup järjestetään 22.–25.7. Suuntaa siis Poriin kesän parhaaseen futistapahtumaan ja koe mahtava urheilutapahtuman huuma paikan päällä lempijoukkuettasi kannustaen! Tapahtuman seuraaminen on maksutonta.

Pori Cup

Nyt on jytä kohdillaan

Entisten nuorten kokoontumisajot eli Kirvatsin Jytä tanssahdellaan riemukkaasti keskiviikkona 28.7. Mielettömät hipat Kirjurinluodon Lokki-lavalla on taattu, kun lavalle astelee toinen toistaan mahtavampia artisteja! Ei siis muuta kuin Let´s Jytä!

Tsekkaa lisätietoja tapahtumasta täältä ja osta lippusi Lippu.fi

Kirvatsin jytä 2017

Porilaista hulluutta ja kapinahenkeä kerrakseen 

10-vuotista taivaltaan juhliva Porispere-festivaali on iloisen linjaton, äärimmäisen leppoisa ja hauskatunnelmainen festivaali. Kuuluisalla porilaisella hulluudella ja kapinahengellä alkuun laitettu tapahtuma on kasvanut paikallisten kyläjuhlasta valtakunnallisesti merkittäväksi tapahtumaksi. 

Porispere tarjoilee Porin Kirjurinluodolla 30.7.–1.8. monipuolisen kattauksen sekä kotimaisia että kansainvälisiä tähtiä raskaammasta rockista kevyempään poppiin. Sunnuntaina festaritunnelmasta voi nauttia myös perheen pienimmät, sillä tällöin on Porisperen perinteinen perhepäivä, jossa on tarjolla musiikkia koko perheen makuun. 

Lue lisää festarista täältä ja osta lippusi täältä.

Porispere on yksi Suomen mukavimmista festareista!

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita 

Suomen parhaat karting-kuljettajat saapuvat heinä-elokuun vaihteessa legendaariselle Pori Circuitille ottamaan toisistaan mittaa SM-kilpailuiden merkeissä. Lauantaina kilpaillaan neljässä luokassa ja sunnuntaina kolmessa. Tapahtumaa voi seurata paikan päällä sekä YouTubesta moottoriurheilu.tv -kanavan live-streamin kautta.  

Lähde siis 30.7.–1.8. seuraamaan kartingin supertalenttien kilpailuviikonloppua - näistä kuljettajista kuullaan vielä! Erityisesti Porin osakilpailuiden voittajista, sillä "jos pärjäät Porissa, pärjäät missä tahansa”. Tapahtuman seuramiseen on vapaa pääsy.

Pertti Kangasniemi/AKK

Nyt huudetaan, länttä ja itää! 

Maailman parhaat pesäpalloilijat kohtaavat Suomen suosituimmissa tähdistöotteluissa Erku-Areenalla Itä-Länsi pesäpallo-otteluissa 6.-7. elokuuta!  

Jo vuodesta 1932 pelattu pesäpallon Itä-Länsi on suomalaisen urheilukesän klassikko, jonka ainutlaatuisen tunnelman voi aistia vain paikan päällä, ja nyt kautta aikain ensimmäisen kerran Porissa.  

Nuorten päivänä perjantaina pelataan B-tyttöjen ja -poikien arvo-ottelut. Tapahtuman huipentavat naisten ja miesten Itä-Lännet Superlauantaina, jolloin molemmista otteluista pääsee nauttimaan yhdellä lipulla! 

Lue lisää tapahtumasta täältä ja koppaa liput parhaille paikoille Ticketmasterista.

Itä-Länsi pesäpallo-ottelut pelataan ensimmäistä kertaa Porissa 3.-4.7.2020.

Koko kansan rock-festivaali on taas täällä

Kirjurinluodossa kajahtaa, kun Rock In The City saapuu taas kaupunkiin 20.–21.elokuuta.  

Aikuisille suunnattu kaksipäiväinen Rock In The City festivaali marssittaa Poriin kaikkiaan kaksitoista rockyhtyettä ja festivaalissa nähdäänkin monipuolinen sekä tasokas artistikattaus, johon lukeutuu monet rock-taivaan tähdet.  

Ota siis kajaalikynä kauniiseen käteen, valmistaudu moshpittaamaan ihan olan takaa ja käy lunastamassa lippusi Ticketmasterista tai Lippu.fi:stä.  
 

Rock in the city