Place to Sleep Hotel Pori

Place to Sleep
Place to Sleep
Hotellimme sijaitsee aivan Porin keskustassa viihtyisällä kävelykadulla.

 

HUOM! Toistaiseksi suljettu.

Linja-autoasemalle on matkaa 300 m., rautatieasema on alle 1 km päässä ja kaikki keskustan palvelut ovat ympärilläsi. Hotellista löytyy comfort-huoneita yhdelle tai kahdelle matkustajalle ja perheille tai muuten isommalla porukalla matkustaville on tarjolla tilavia perhehuoneita, joissa nukkuu tyytyväisesti jopa neljä henkeä. Kaikki huoneet ovat sänkyjen lukumäärästä riippumatta hyvin varusteltuja ja niistä löytyy laajakuva-TV, mikro, jääkaappi, vedenkeitin, työpöytä ja kahvia ja teetä. Maksuton WiFi kuuluu aina huoneen hintaan.

Huoneiden sisustuksessa on haluttu kertoa suomalaisen luonnon neljän vuodenajan tarinaa – mihin maisemaan sinä Porissa heräät?

Olit sitten liikkeellä vapaa-ajalla tai työasioissa, yksin, seurassa tai isommalla ryhmällä, uusi raikas ja edullinen hotellimme Porissa on sinua varten.

WiFi: Hotellissa on maksuton wifi.

Pysäköinti: Hotellin ympäristöstä löytyy pysäköintimahdollisuuksia kadun varresta.

Aamiainen: Aamiainen ei sisälly huonehintaan, mutta hotellimme vieressä sijaitseva Coffee House (Liisankatu 2-4) tarjoaa maukkaan aamiaisen hintaan 7,50 €. Aamiainen sisältää yhden kustakin seuraavasta: a) sämpylä tai ruisleipä, b) tuorepuuro, jogurtti tai tuoremehu, c) cappuccino, latte, espresso, suodatinkahvi, tee tai kaakao. Aamiainen on tarjolla ma-pe 7.30-11, la 9-11 ja su 11-12. 

Yhteystiedot:

Yrjönkatu 19
28100 Pori
Disabled access
Ilmainen Wi-Fi
Lemmikit sallittu