Pelle Hermannin leikkipuisto

Pelle Hermannin leikkimaassa voi kiikkua
Puisto sisältää kaikenlaisia leikkipaikkoja
Angry Birds- kiipeilyteline on puiston uusimpia osia
Merirosvolaiva on kirjurinluodon maamerkki
Alpakka
Pelle Hermannin leikkimaassa voi kiikkua
Puisto sisältää kaikenlaisia leikkipaikkoja
Angry Birds- kiipeilyteline on puiston uusimpia osia
Merirosvolaiva on kirjurinluodon maamerkki
Alpakka
Seikkaile merirosvolaivassa, killuttele köysissä, leiki tarzania liaanissa tai kiipeä korkeuksiin!

 

Kirjurinluodon leikkialue, Pelle Hermannin leikkipuisto, on laajuudeltaan noin kolme hehtaaria, mikä vastaa melkein viittä jalkapallokenttää! Puistossa on huikea määrä eri ikäisille soveltuvia leikkialueita, telineitä, liukumäkiä ja kiipeilytelineitä - kaikki ilman sisäänpääsymaksua, tervetuloa!

Keskustan kupeesta, keskeltä kansallista kaupunkipuistomaisemaa avautuu kaikille avoin Pelle Hermannin leikkipuisto. Pelle Hermannissa telmivät niin perheen pienimmät kuin isommatkin lapset - siksi siellä on niin helppo viihtyä vaikka koko päivä! Ei ole sattumaa, että Pelle Hermannin leikkipuisto on valittu vuonna 2014 Ylen yleisöäänestyksessä Suomen parhaimmaksi leikkipuistoksi. 

Leikkipaikkoja joka lähtöön

Seikkaile merirosvolaivassa, killuttele köysissä, leiki tarzania liaanissa, kiipeä korkeuksiin Angry Birds -puistossa! Hengähdä välillä, nurmialuetta piisaa perheen piknikkiä varten, tai poikkea kahvila Viksussa! Lisäksi Pelle Hermannin puistosta löytyvät muun muassa Äitiliinin mökki, vankkurit, pieni katsomo näyttämöineen, lasten kahluuallas, huvimaja ja pellepatsas vesisuihkulla.

Lilliputin maa

Kivaa leikkipuistotekemistä aivan pienille lapsille.

Kormen karhun puisto

Vähän jo isommille lapsille hauskoja vempaimia ja kiipeilytelineitä.

Merirosvolaiva

Kaiken ikäisille huikea seikkailupaikka kiipeilytelineineen hurjan merirosvolaivan uumenissa!

Angry birds -puisto

Lasten suosikki, vihaisten lintujen huima leikkipaikka, jossa pääsee kunnolla vauhtiin teeman mukaisessa ympäristössä!
 

Kirjurin eläinasukkaat

Välilltä voit kävellä puistomaisemissa ja  ihailla Kirjurinluodon eläinasukkeja. Kirjurinluoto on tunnettu eläimistään, kuten kileistä, lampaista ja alpakoista, sekä linnuista. Puiston aitauksessa asuvat kesäaikaan jaavanriikinkukko sekä tavallinen riikinkukko kokovalkoisen naaraan kanssa, kuningas- ja platinafasaaneita, erilaisia kanoja sekä kukkoja ja turkinkyyhky-pariskunta. Riikinkukko on näyttävin Kirjurinluodon lintulajeista. Tarhattujen lintujen lisäksi puiston lammikoissa uiskentelee villilintuja. Muun muassa sinisorsat ovat tottuneet pesimään rauhallisessa puistossa. Kesäisin puistonurmikolla näkeekin usein sorsaemon poikineen matkalla veteen.

Kirjurissa tuntuukin aina aika loppuvan kesken!

Lue lisää Kirjurinluodosta täältä!

Yhteystiedot:

Pelle-Hermanninpolku
28100 Pori