MUOTIA JA MAJOITUSTA JOKAISELLE MATKAILIJALLE

Porin keskusta on paitsi useiden tapahtumien keskiö, se tarjoaa myös laadukkaita ostoksia ja perinteikästä majoitusta. Nappaa tästä vinkit shoppailuun ja majoitukseen Porin keskustassa!

Muotitavaratalo Ratsula

Muotitavaratalo Ratsula tunnetaan hyvästä palvelustaan ja ainutlaatuisesta valikoimastaan. Neljä kerrosta muotia ja sisustusta koko perheelle. Ammattitaitoiset pukeutumisneuvojat palvelevat ja opastavat. Toisen kerroksen ompelimo viimeistelee tarvittaessa vaatteiden hyvän istuvuuden.

3.kerroksen viihtyisässä Gomee Ratsula Caféssa voit nauttia arkisin runsaan lounaan ja lauantaisin koko perheen herkullisen brunssin.

Suomessa on vain yksi Ratsula. Siksi Ratsulaan tullaan kauempaakin. Verkkokauppa aina auki.

Muotitavaratalo Ratsula

Puuvilla

Porin Puuvillatehdas perustettiin 1898 ja alue toi lähes sadan vuoden ajan toimeentulon 3000:lle kaupunkilaiselle. Nykyään vanha puuvillatehdas on kokonainen kaupunkikortteli, joka tarjoaa upean toimintaympäristön niin Puuvillan kauppakeskuksen myymälöille kuin eri alojen yrityksille, koulutusorganisaatioille ja julkisen sektorin palveluyksiköllekin.

Puuvillan kauppakeskus on toimintansa aikana palkittu useasti ja palkintohyllyltä löytyy Porilainen maineteko, Vuoden kauppakeskusteko sekä Suomen parhaan kauppakeskuksen titteli. Puuvilla on myös energialtaan hiilineutraali kauppakeskus.

Kauppakeskus on myymälöidensä lisäksi myös kiinnostava paikka erilaisille tapahtumille ja tempauksille.

Kauppakeskus Puuvilla

Sokos

Keskellä Poria ja legendaarisen kävelykadun varrella palvelee elämyksellinen ostosympäristö.

Sokoksella hyvä palvelu tarkoittaa viihtymistä ja elämyksellistä ostosympäristöä, laadukasta ja muodikasta tuotevalikoimaa, ystävällistä ja asiantuntevaa henkilökuntaa sekä korkeatasoisia täydentäviä palveluja, kuten pukeutumis- ja kauneusneuvojapalvelu. Tavaratalon yhteydessä toimivat S-Market Herkku, S-Pankin palvelupiste ja viihtyisä kahvila Coffee House.

Sokos Satakunta

Vaakuna

Original Sokos Hotel Vaakunan laadukkaat huoneet, sydämellinen palvelu ja mahtava aamiainen takaavat onnistuneen vierailun. Hotelli sijaitsee aivan vilkkaan Porin torin laidalla.

Vaakunan huonevalikoimasta jokainen löytää itselleen sopivan vaihtoehdon silmien lepuuttamiseen. Porin Vaakunassa on muutamia erilaisia teemahuoneita, esimerkiksi Tarina porilaisesta jääkiekosta-teemainen huone.

Hotellista löytyy jokaiselle sopiva ratkaisu – rauhallisista yhden hengen huoneista viihtyisiin perhehuoneisiin. Kokoustiloja löytyy kuusi, luovasta palaveritila Funteeraamosta aina 100 hengen tilaisuuksiin sopivaan Kallela-kokoustilaan. Varaa huoneesi kätevästi verkossa: Original Sokos Hotel Vaakuna | Hotelli Pori - sokoshotels.fi tai ottamalla yhteyttä myyntipalveluumme puh. 029 004 2022 (ark. 8-16) tai sales.pori@sokoshotels.fi

Sokos Hotel Vaakuna Pori

 

Matkamuistot Visit Porista

Jos Porisuhteesi kaipaa virkistystä tai haluat muistaa jotakuta uniikeilla Pori-tuotteilla, löydät kaikenlaisia Pori- ja Yyteri-tuotteita Visit Porista, osoitteesta Yrjönkatu 13. Mikäli et pääse paikan päälle karhukaupunkiin, verkkokauppamme palvelee kellon ja vuoden ympäri!

Karhumuki