Makeita unia ja Yyterin kuvia

Yyterin alueella riittää elämyksiä ja aktiviteetteja kaikille seikkailijoille, olit sitten luontoretkeilijä, perheseikkailija, toimintasankari tai nautiskelija. Yyterin maisemat ovat henkeä salpaavan upeita ja raittiissa merituulessa ainutlaatuisen luonnon ympäröivänä mieli virkistyy ja keho rentoutuu takuulla. Laita mahtavat majoitusvinkit korvan taakse ja suuntaa kesäiselle virkistymislomalle kuvankauniiseen Yyteriin!

Inspiroidu ja virkisty 

Virkistyshotelli Yyteri sijaitsee ainutlaatuisen kansallismaiseman keskellä, Porin Yyterin ytimessä. Virkistyshotelli tarjoaa upeat puitteet niin koko perheen lomailuun, kokoustamiseen kuin erilaisille juhlatilaisuuksillekin. Hotellin monipuoliset palvelut sekä sykähdyttävän kaunis luonto saavat sinut takuulla rakastumaan Yyteriin! 

Suunnitteletpa siis perhelomaa, pariskunnan laatuaikaa, rentoutusviikonloppua tai aktiviteettien täyteistä seikkailua Yyterissä, omia juhlia tai yritystapahtumaa, on Virkistyshotelli Yyteri nappivalinta näihin kaikkiin. Meren läheisyydessä ja upeiden maisemien avautuessa silmiesi eteen inspiroidut ja virkistyt aivan uudella tavalla. 

Virkistyshotelli Yyteri

Uniikki merellinen majoituselämys 

Reposaaren Kelluvat Huvilat sen sijaan ovat täysin ainutlaatuinen matkailukohde merellisessä ja idyllisen kauniissa Porin Reposaaressa. Huvilat sijaitsevat rauhallisessa poukamassa, suojassa mainingeilta, kuitenkin vain reilun kilometrin päässä aavasta merestä. Majoittuminen Kelluvissa huviloissa takaa siis ainutlaatuisen merellisen majoituselämyksen! 

Laadukkaat huvilat ovat täysin varustettuja terassikalusteita myöden ja lisäksi voit lainata vaikkapa polkupyörää ja tutustua sympaattisen ihastuttavaan Reposaareen lomasi aikana. Kesähelteillä meren läheisyys on lisäksi raittiin viilentävä ja hellesäällä on mukava pulahtaa huvilan uimaportaista suoraan mereen virkistävälle uinnille. 

Reposaaren Kelluvat Huvilat

Lomaile tyylillä 

Luonnonkauniissa Meri-Porissa, aivan meren äärellä sijaitseva Anttooran Lomakylä on korkeatasoinen valinta majoituskohteeksi. Lomakylässä on kolme isompaa, 12 vuoteen huvilaa ja kolme hieman pienempää, 8 vuoteen huvilaa. Lisäksi alueella on kolme erilaista rantasaunaa kylpytynnyreineen ja jäähdyttävine ilmastointeineen sekä vanha kivinavetta kokous- ja juhlatilaisuuksiin. 

Kaikkien huviloiden varusteluun kuuluu muun muassa kylpytynnyri, televisio, täysin varusteltu keittiö ja varaava takka sekä jäähdyttävä ilmastointi. Huviloissa on lisäksi suuri, katettu terassi kalusteineen. Lomakylästä löytyy siis kaikki tarvittava mahtavaan kesäviikonloppuun ja ajanviettoon ystävien tai perheen kanssa! Asiakkaiden käytössä on myös soutuveneitä, joilla voi lähteä kesäisenä päivänä merelle soutelemaan ja nauttimaan auringosta sekä merituulen tuoksuista. 

Anttooran Lomakylä

Huvilat ja mökit jokaisen lomailijan tarpeisiin 

Yyteri Beach Lomakeskus on aurinkoa, hiekkaa ja merta – ainutlaatuinen lomakeskus keskellä Yyterin idyllistä dyynimaisemaa. Valittavissa on hulppeita hirsihuviloita, joissa on tilaa taatusti isommallekin väelle ja joiden varustus tyydyttää nirsommankin matkailijan. Lisäksi voit yöpyä moderneissa hirsimökeissä, jotka on suunniteltu nimenomaan hemmotteluun ja ikkunoista avautuukin lumoava dyynimaisema, jossa kelpaa kyllä lomailla ja ottaa rennosti! 

Valittavissa on myös perinteisempiä ja erittäin kodikkaita hirsimökkejä, jotka sopivat erityisen hyvin vaikkapa lapsiperheiden lomailuun. Olit siis matkalla yksin tai isommalla porukalla, Yyteri Beach Lomakeskuksesta löytyy takuulla juuri sopiva majoituspaikka sinulle ja poppoollesi! 

Yyteri Beach Lomakeskus

Majoitu ja rentoudu lumoavissa maisemissa 

Yyteri Resort & Campingissa, upeiden hiekkarantojen ja luontoreittien läheisyydessä, majoitut mukavasti joko viihtyisässä mökissä, sähköistetyllä matkailuajoneuvopaikalla taikka telttapaikalla. Lisäksi Yyteri Resort & Campingista löydät aktiviteetit koko perheelle tenniksestä ja minigolfista uimiseen sekä polkuautoista SUP-lautoihin!  

Kesäaikaan ravintola Ulapasta saat maukkaat ruoka-annokset pieneen ja isompaankin nälkään ja voitkin tilata esimerkiksi pizzan, joka paistetaan sinulle aidossa pizzauunissa! Aurinkoisen viihtyisällä terassilla voit nauttia kesään kuuluvista kylmistä juomista ja jäätelöstä. Mitä muuta kesäiseen lomailuun voisikaan toivoa? 

Yyteri Resort & Camping